maanantai 28. marraskuuta 2016

Everyday Minerals ja puuteristen pohjien vihaaja

Tänään päästäänkin jännään kokeiluun käsiksi!

Tuosta on nyt hurahtanut reilusti aikaa kun Everyday Mineralsin väki lähetteli minulle läjän mineraalituotteita. Pohjustuksena sanottakoon että olen ehkä maailman huonoin jauhepohjien käyttäjä. Kaikki se pyörittely ja sutiminen. Sen lisäksi vielä ihoni on todella hankausherkkä on kyseessä sitten pyyhe tai sivellin - lopputuloksena on viininpunainen ja polttava iho.


Esitelläänpäs ensin koko porukka ja aloitetaan siis ylärivistä vasemmalta:

Yellow-meikinpohjutusaine* on nimensä mukaisesti kaikkein alimmaiseksi levitettävä puuterinen tuote. Jauhe on silkkisen pehmeää ja todella hienojakoista,se levittyy kasvoille helposti.
"Häivyttää ihon punaisuutta ja peittää tummia silmänalusia. Häivyttää sinisen sävyjä niin silmien alla kuin esimerkiksi ohuella iholla selkeästi näkyviä verisuonia. Sopii vaalealle iholle.
Meikinpohjustusaine silottaa ihoa ja tasoittaa pieniä virheitä sekä tasoittaa ihonsävyä. Se levitetään iholle kosteusvoiteen jälkeen ennen mineraalimeikkipohjan levittämistä."

Golden Fair 0W Semi-Matte-mineraalimeikkipohja* on merkin vaalein keltapohjainen meikkipohja. Peittävyys on tässä keskiluokkaa joten esimerkiksi reilusti näppylöivää ihoa tämä ei välttämättä peitä tai tarvitsee useamman kerroksen. Se näissä meikkipohjissa on mainiota että näitä saa kerrostaa ihan rauhassa useamman kerroksen! Semi-Matte on mattaisuudessaan meikkipohjien keskiluokkaa,merkillä on myös täysin matta ja hohtavampi&kuivalle iholle armollisempi versio Jojoba. Tämäkin on itseasiassa yllättävän hohtava puolimattaiseksi ja korosti isoimpia isohuokosia.

Sunlight-viimeistelypuuteri* viimeistelee koko komeuden. Viimeistelypuuteri on TODELLA hienojakoista ja kellertävyys siinä on maltillista. Minullahan on siis todella vaalea mutta keltapohjainen iho eikä yellow-meikinpohjustaja tai Sunlight-viimeistelypuuteri ole sille liikaa.

Sitten vielä alarivi vasemmalta:

Fair-mineraalipeiteaine* on tarkoitettu silmänalusille ja satunnaisille näpyille. Peiteaine tässä sävyssä on selkeästi vaaleanpunainen ja ihmetyksekseni tummempi kuin vaalein meikkipohja,tästä syystä tämä jäikin minulla vähän kysymysmerkiksi ja käyttämättä. Enhän halua korostaa tummia silmänalusia tai näppyjä meikkipohjaa tummemmalla peiteaineella.

Mint Jojoba-korjausväri* on tarkoitettu punaisen värin taittamiseen. Itsehän suosin esimerkiksi peittävämpiä meikkipohjia koska kasvoni helakoituvat herkästi,tällä on helppo taittaa pois jo orastavaa punoitusta poskilta meikkausvaiheessa. Ja tässähän on pigmenttiä! Muistaakseni tämä on myös Siamese Lipstickin Kaisulin lemppari.

Polished-hohdepuuteri* olikin yllättävän tummaa. Jos käytin tätä hohdepuuterin tapaan ihoni näytti "likaiselta",aurinkopuuteriksi tämä taas oli liian vaaleaa. Huomioikaa taas että minun ihoni on todella vaalea! Tässä hohde ei ole diskopalloluokkaa muttei himmeäkään.


Miten sitten se käytäntö?

Ehkä hankalinta minulle oli pitää taukoa eri kerrosten välissä,tarkoittaen siis että eri kerrosten täytyy antaa asettua ja "sulautua" iholle muutamia minuutteja ennen seuraavan kerroksen työstämistä,eri toten meikkipohjan.

Jo meikinpohjustusaine sai ihoni tuntumaan kuivan kireältä - kireys helpotti jonkin ajan päästä mutta tämä oli juuri se yksi piirre mineraalipohjissa mistä en välitä. Korjausväri todellakin on tehokasta ja riittoisaa,pieni määrä riittää ja senkin kanssa kannattaa keskittyä häivytykseen! Meikkipohjaa on helppo kerrostaa mutta tässä on oleellista muistaa se taukojen pitäminen että kerrokset sulautuvat kauniisti iholle. Peiteaineen ollessa liian tumma käytin mineraalipohjaa myös sy-iholle ja totesin että ainakin Semi-Matte-meikkipohja on aivan liian kuivaa ja tuo esiin kaikki pienimmätkin juonteet. Yllättävä piirre tässä oli että merkin oma Flat Top-sivellin on niin pehmeä ettei ihoni alkanut missään vaiheessa kettuuntua hankauksesta!

Sitten se mystinen piirre jonka olen huomannut JOKAISEN käyttämäni mineraalimeikkipohjan kanssa. Kyseessä ei siis ole tämän merkin negatiivinen piirre vaan luultavimmin oman ihoni panikointi kuiviin puuterikerroksiin. Kaikki mineraalimeikkipohjat nimittäin liejuuntuvat kasvoillani viimeistään tunnin kuluttua levityksestä ja alkavat valua ihohuokosiin. Niinkuin yllä olevasta kuvasta näkee,on meikkipohja kaunis,kuulas ja luonnollinen heti levityksen jälkeen mutta sitten ihoni heittääkin päälle raivarit.

Sunlight-viimeistelypuuteria olen tykännyt käyttää normaalienkin meikkivoiteiden kaverina - tykästyin todella sen koostumukseen ja silkkisyyteen. Eihän mikään kiellä sekoittelemasta mineraalituotteita muiden tuotteiden kanssa ;) Muistakaahan muuten että Everyday Minerals tarjoaa postikulujen hinnalla ilmaisia näytteitä omien sävyjen löytämiseen!


Mikä suhde siellä on puuterisiin meikkipohjiin? Miten teidän ihonne suhtautuu niihin?*pr-näyte

3 kommenttia:

  1. Oletko kokeillut merkin omaa pohjustajaa alle? Mulla se auttoi ainakin levittämisen suhteen ja ehkä myös tuossa kestossa.. :)

    VastaaPoista