maanantai 3. lokakuuta 2016

Päikkärikaverit 9/16

***** Arvonta suoritettu ja voittajaan on otettu yhteyttä,onnea vielä<3 *****


Ennen kuin ilmat kylmenevät totaalisesti on minun kirjoiteltava teille tästä lyömättömästä kaksikosta! Tämä kaksikko on itseasiassa toiminut päikkärikavereina on/off jo alkukesästä asti. Tykkään käyttää kesällä päikkärikavereina kevyempiä tapauksia mutta talven tullen taas tuhdimpia,nämä siis menevät vielä siihen kevyeen kategoriaan.


Indeed Laboratories on tunnettu tehokkaista muttei mitenkään hintavista tuotteistaan. Tämä tuote on yksi niistä jotka nappasin mukaani Englannista ja jotenkin aristellen otin tämän käyttööni,olihan kyseessä ensimmäinen retinol-tuotteeni!

Retinol Refacen vaikuttavana raaka-aineena on nimensäkin mukaisesti retinoli ja vieläpä kahdessa muodossa  - ah tuo niin voimakas anti-aging ainesosa,joka on minulla happojen lisäksi ainoa millä oikeasti saa eroa aikaiseksi ihon pintaan! Tämä ulospumpattavaa geelivoidetta kutsutaan merkin puolesta seerumiksi mutta tuotteen kevyen kosteuttavuuden ottaen huomioon voisi tämä mennä joillain voiteestakin.

Retinoli on A-vitamiinin alkoholimuoto jolla on tehty lääketieteellisiä tutkimuksia lähemmäs 70 vuotta. Sitä käytetään niin akneen kuin ikääntymisen merkkien ehkäisyyn/korjaamiseenkin,suurin ero taitaa olla lähinnä pitoisuuksissa ja siinä onko tuote saatavilla reseptillä vai ilman. A-vitamiini normalisoi ihon toimintoja,aktivoi kollageeni-ja elastiinituotantoa,normalisoi talirauhasten toimintaa sekä hoitaa ja ennaltaehkäisee ryppyjä. Käytännössä katsoen tämä näkyy ihon ja ihonsävyn tasoittumisena,juonteiden (ainakin) osittaisena tasoitettumisena sekä ihohuokosten supistumisena.

Retinolin lisäksi Retinol Reface sisältää retinol-tyyppistä peptidiä joka on tunnettu samantyylisistä vaikutuksistaan mutta ilman retinolin ärsyttävyyttä. Tästä pääsemmikin siis siihen että retinol joka muodossaan voi olla enemmän ja vähemmän ärsyttävä. Iho voi punakoitua,kuivua ja jopa kuoriutua- tämän takia retinolin käyttö pitäisikin aloittaa varovasti eikä läheskään joka yö ennen kuin iho tottuu. Minulle tästä ei ole alunalkaelkaan tullut mitään ikäviä oireita. Myös aurinkosuojan käyttö on muistettava!


Tehokkaan retinolin lisäksi iholle oli saatava jotain hellää ja hemmottelevaa. Tässä areenalle astuikin Supermoodin Egoboost Moisture Kick Serum*. Täytyy sanoa että tälle seerumille olen lämmennyt eniten kaikista Supermoodin tuotteista!

"Tehokas kosteuttava seerumi, joka on oivallinen lisä kuivaihoisen kauneudenhoitoon. Seerumi soveltuu myös elvyttämään ihoa tilanteissa, joissa ilmankosteus on alhainen. Tehokasta pakurikääpää suoraan suomalaisesta metsästä. Suuri pakurikääpäpitoisuus vahvistaa ihoa ja tasoittaa ihon pintaa. Kylmäpuristettu argaaniöljy sisältää runsaasti E-vitamiinia ja orgaanisia kasviperäisiä steroleja. Öljy sisältää myös monityydyttymättömiä rasvahappoja sekä Omega 6 -rasvahappoja. Argaaniöljyllä on hyödyllinen vaikutus ihon rakenteeseen ja kimmoisuuteen. Sitä käytetään kuivan ihon suojaamiseen ja hoitoon. Jojobaöljyn koostumus muistuttaa ihmisen talia ja imeytyy siksi vaivattomasti ihoon. Öljy kosteuttaa, silottaa, rakentaa, elvyttää ja tasapainottaa sekä edistää ihon luonnollisia suojamekanismeja. Luonnonmukainen viikunauute on erinomainen sekä lyhyt- että pitkäaikainen ihon kosteuttaja. Se tarjoaa myös erinomaisen suojan vapaita radikaaleja vastaan."

Tästäkin löytyy Supermoodille hyvin ominainen lievä tuoksu eikä mitenkään sienimäinen sellainen ;) Seerumi on kevyttä ja häviää ihoon aivan huomaamatta - tätä voi myös kerrostaa kuivemmille kohdille tarvittaessa. Olen levittänyt tätä aina silmäluomille ja silmänalusillekin asti ilman MITÄÄN ongelmia,aivan nappitapaus siis. 


Olen siis päikkärikavereiden käyttämisen aloittanut Supermoodilla - retinolia voi myös levittää suoraan "paljaalle iholle" mutta olen halunnut aloittaa varovasti. Levitän Moisture Kickin aina sy-ihoa myöten. Seerumin päälle levitän Indeedin retinol"seerumin" - tätä en levitä silmäluomille mutta silmänalusille kylläkin. Puolitoista pumppausta riittää hyvin myös kaulalle asti.

Mikä on sitten tehnyt näistä niin lyömättömät yhdessä? Lopputulos.

Iho saa uskomattoman annoksen kosteutta Supermoodilta ja kunnostavan silauksen Indeediltä. Kasvojen iho ei hilseile eikä kiristä,samaan aikaan retinolin taika on supistanut poskien ihohuokosia talirauhasten rauhoittuessa,haalistanut ikivanhojen näppyjen arpia sekä tasoittanut sy-ihoa. Kylmempien ilmojen tullessa tästä pariskunnasta tulee minun tarpeisiini aivan liian kevyt mutta en pysty luopumaan enää kummastakaan kokonaan.Joko retinol-tuotteet on saaneet siellä lähtemättömän vaikutuksen aikaan?


*pr-näyte

4 kommenttia:

 1. Egoboostin Moisture Kick taitaa olla yksi luonnonkosmetiikan lempiseerumeitani, se on vaan huippu. Itse käytän retinol-tuotteita kuuriluontoisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin pidetään välillä helliviä taukoja :)

   Poista
 2. Mä otin just eilen testiin iHerbistä ostamani Lifeflo nimisen retinolituotteen, joten odotan mielenkiinnolla sen vaikutuksia. Toivon apua etenkin huokosten kokoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai hitto tuo iHerb! Sieltä pitäs ihan oikeesti saada aikaseks tilata. Toivotaan et käy hyvin sun iholle ja näät vaikutuksia ^_^

   Poista