keskiviikko 5. lokakuuta 2016

Nudesta paloautonpunaiseen

Jos tänään tutustellaan Rimmelin ja Kate Mossin yhteistyön tuloksiin?

Juhlistaakseen viisitoistavuotista yhteistä taipaletta Rimmelin kanssa on Kate Moss julkaissut merkille kuusi uutta huulipunasävyä IHANISSA ruusukultaisissa hylsyissä. Ruusukulta on ollut in jo jonkin aikaa enkä pistä yhtään pahakseni,se on aivan ihana sävy<3

Kaikissa Lasting Finish Lipstick By Kate-huulipunissa on satiinimainen/creme pinta eli ei liian kiiltävä muttei mattakaan. Pigmenttisyys on todella hyvä ja levittyvyys tasaista. Tottakai kirsikkana kakun päällä miedon hedelmäinen tuoksu. Kuudesta huulipunasta puolet on nudesävyisiä ja puolet punasävyisiä.


Ensimmäisenä sävy 56 Boho Nude. Kyseessä on lämmin nudesävy joka on oman kalpean ihoni rinnalla tummahko ajatellen nudesävyä mutta tummemman ihon kanssa sävy varmasti käykin paremmin nudesta ;)


Sävy 55 My Nude on omilla huulillani luonnollisemman beige. Nudesävyt on itselleni jotenkin tosi vieraita mutta tämä miellyttää omaa silmää!


Sävy 54 Rock 'N' Roll Nude on viileämpi vaaleanpunainen. Tätä kuvataan persikkaiseksi mutta itselleni tämä on selkeän vaaleanpunainen. Omilla kasvoillani ihan selkeä barbisävy ;)


..Ja jos puhutaan omista epämukavuusalueista on se itselleni tämä. Sävy 52 Idol Red on omaan silmääni kirkas oranssinpunainen ja oranssinsävythän ovat minun ihonsävylleni niin kovin vaikeita. Koostumus ja laatu ovat tässäkin tosin huippuluokkaa niille jotka siinä viihtyvät paremmin :)


Sävy 51 Muse Red on itselleni se klassinen lähes paloautonpunainen. Tämä sävy sopii varmasti useimmille ihosävyille ja tyyleille. Tämä on enemmän kylmä kuin lämmin ja todellakin upea esimerkiksi tulevaan pikkujoulukauteen!


Viimeisenä oma lempparini 53 Retro Red,marjaisen herkullinen violettiin taittava punasävy. Itsehän olen selkeästi hurahtanut nyt näihin kylmempiin punasävyihin ja tässä on upea esimerkki siitä. Oli ihana huomata että jopa tämä sävy on laadultaan todella hyvä - usein todella tummat sävyt levittyvät epätasaisesti mutta tässäkin pigmenttiä on niin runsaasti ettei punaa tarvitse montaa sipausta levitellä.Mikä huulipunasävy siellä hallitsee näin syksyn tullen?

*pr-näytteitä

6 kommenttia:

 1. Boho Nude sopii musta sulle tosi hyvin. <3 Mä tietenkin valkkaisin itselleni Muse Redin. <3 Meinasin kirjoittaa Nude Red. :D

  VastaaPoista
 2. Oii Retro Red on ihan mielettömän upea! Rakastan tällä hetkellä just kaikkia violettiin taittavia tummia huulipunia ja toi näyttää ihan täydelliseltä<3 Toisena suosikkina näin syksyllä mulla on myös erilaiset ruskeansävyiset huulipunat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä ollaan niin hurahdettu violettiin/viininpunaiseen huulilla<3

   Poista
 3. Jännä kokoelma, koska se koostuu punaisista ja nudeista. Näistä puuttuu ne itselleni tutuimmat sävyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä kans vähän ihmeteltiin kun on hypätty toisesta laidasta aivan toiseen ääripäähän :)

   Poista