keskiviikko 19. lokakuuta 2016

Loppuneet 9/16

Ja mikähän näiden viiden tuotteen läpikäymisessä oikeen kesti tässä kuussa? No.. Ei kun kimppuun vaan ;)


Täällä on jatkettu tätä epätoivoista ristiretkeä Doven suihkusaippuoiden kanssa löytääkseni näistä yhtä kivan tuoksuisen version kuin jo aiemmin löytämäni Shea Butter&Vanilla. No ei se hyvä ollut tämäkään.

Jatkoon? Ei tässäkään tuoksussa.

John Frieda Frizz Ease Thermal Protection Formula Hair Serum on öljymäinen seerumi joka on ollut minulla jo jonkin aikaa. Olen käyttänyt tätä pullotolkulla en sen takia että käyttäisin tätä lämpösuojana vaan silottamassa ja hoitoaineen sekaan laitettuna pehmentämässä. Jostain syystä tämä on aivan ykkönen pehmentämään hiuksia!

Jatkoon? Kyllä.

Batisten Original Dry Shampoo oli positiivinen ylläri. Monet eivät ole lämmenneet tämän tuoksulle mutta minun mielestäni se ei ole paha tai häiritsevä. Tämä todenteolla putsaa likaiset hiukset.

Jatkoon? Kyllä.


Urtekram Nordic Birch Body Lotion* on merkin superkosteuttavasta sarjasta. Saman sarjan suihkugeelistä kirjoittelinkin jo aiemmin ja tämä jatkaa samaa linjaa. Ohut mutta yllättävän kosteuttava vartalovoide oli yllättävä sillä nuo kaksi piirrettä harvoin kulkee käsikädessä. Sitruksinen tuoksu ei vaan ollut niinkään mieleeni vaikka olisin aika neutraali.

Jatkoon? Ehkä.

Bielendan Anti-Wrinkle Face Creamista* kirjoittelinkin jo aiemmin. Tämä iski minuun ihan täysillä jo koostumuksensakin puolesta!

Jatkoon? Kyllä,toivottavasti tulisi laajemmin myyntiin!


Nyt on tämä viime kuun säälittävän pieni läjä käyty läpi ja tämän kuun saldo näyttää aika samalta. Toisaalta,olen ylpeä ettei läjä ole niin pelottava joka kuukausi ;)


Ihanaa keskiviikkoa<3

2 kommenttia:

  1. Mä en pääsis edes joinain kuina tällaiseen tulokseen, jos tekisin näitä postauksia, joten en tee. :D

    VastaaPoista