keskiviikko 19. lokakuuta 2016

Ensikylmien kaverit

Nyt kun yöt ovat jo alkaneet uhkaavasti kylmenemään ja tuuli voimistuu on ihoakin katsottava jo eri kantilta. Itse havahduin tähän kun yhtenä iltana suihkun jälkeen iho oli todella kireä ja alkoi kuumottaa. Lätkin rasvaa nassulle reilusti mutta se vaan hävisi jonnekin.

Löysinkin puolivahingossa oikeen näppärät kaverukset jotka jos eivät riitä yksinään,tuovat todella hyvää kosteutusta seerumin tai öljyn kaverina.


Tutustuin Naobayhin ensimmäistä kertaa yli vuosi sitten kun sain merkin lahjapakkauksen lahjana. Koko merkki oli minulle täysi kysymysmerkki kunnes aloin tehdä siitä vähän tutkimustyötä ja selvisi että espanjalainen perheyritys Naobay on ecocert-sertifikaatin mukaisesti tuotettu luonnonkosmetiikkasarja. Silloin ihastuin palavasti merkin Calming Face Toneriin ja merkin käyttämiin puisiin yksityiskohtiin.

HydraPlus Cream* on öljyjä ja uutteita sisältävä ihoa tehokkaasti kosteuttava ja rauhoittava voide. Voiteen on tarkoitus parantaa ihon puolustuskykyä ulkoisia ärsykkeitä vastaan joka on todellakin tervetullut asia kuivan ihon hoidossa. Näppärään pumppupulloon pakattu voide ei ole jämäkkää vaan koostumuksessaan keskikastia ja epäilinkin aluksi tämän kykyä oikeasti kosteuttaa tehokkaasti.

Voide levittyy vaivattomasti ja liukkaasti jättäen jälkeen kosteutetun nahkean tunteen. Tämä imeytyy hyvin mutta imeytymisen jälkeen on selvää että kyseessä on helppokäyttöisyydestään huolimatta täyteläisesti kosteuttava voide. Ja te kaikki herkkäihoiset - tässä ei ole tuoksua!


Kivvi taas on latvialainen luonnonkosmetiikkamerkki josta minulla ei ollut aiemmin mitään kokemusta. Merkin tuotteiden perusta on Baltian metsien marjat ja jopa pakkaukset ovat kuin vesivärein maalattuja taideteoksia. Minuun tälläinen maanläheisyys vetoaa täysillä!

Kivvin Ruusunmarjaöljyä ja ratamouutetta sisältävä tehovoide silmänympäryksille* oli ihan täysi Wild Card. Pumppupullosta tuleva voide tuntui ohuelta ja epäilinkin tämän menevän siihen "ei jatkoon"-sarjaan. Totuus on se että voide on riittoisaa ja ohutta mutta jättää sy-ihon hieman kostean öljyiseksi kuitenkaan turvottamatta. Yhdistän ohuet voiteet lähes poikkeuksetta huonoon kosteutustehoon varsinkin silmänympärystuotteissa mutta tämä oli hämmentävä kokemus ennakkoluulojeni takia.

Tässä on todella toimiva pumppu - tästä saa juuri sen verran ulos kuin haluaa,ei siis tapahdu sitä yleistä sy-tuotteen yliannostelua. Tässä oli hämmennyksekseni sitruksinen tuoksu muttei se ärsytä ihoa tai silmiä. Minullahan sy-tuotteiden on toimittava myös silmäluomilla enkä huomannut siinäkään käytössä mitään ongelmaa.

Täytyy mainita että tässä tuotteessa on hyvin vaikuttava ainesosalista. Aloe veraa,vitamiineja,öljyjä,uutteita ja jopa oliivista saatua skvalaania. Mukaan on laitettu myös A-vitamiinia eli retinolia. Tästä voiteesta siis löytyy kaikki ainesosat ylläpitämään ihon kuntoa,pehmentämään,kosteuttamaan ja rauhoittamaan. Suosittelisinkin tätä ehdottomasti kaikille joilla alkaa ensimmäiset ilmerypyt näkymään sy-iholla!


Ilmojen vielä enemmän kylmetessä nämä molemmat on helppo sisällyttää päivittäiseen ihonhoitorutiiniin - jossei muuten niin kuivalla iholla päiväkäytössä.Joko siellä alkaa näkyä lämpötilojen muutokset ihossa?
*pr-näyte

2 kommenttia:

  1. Vitsit mua kiehtoo tuo Naobay, vielä ei ole tullut tilaisuutta tutustua, mutta brändinä se kiinnostaa. Ja todellakin alkaa näkyä muutokset, leuka ja kaula ottivat heti nokkiinsa huivin pidosta. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Naobay on ihana jo noiden puukorkkiensa takia! :D Joo en tajua.. Mulla yht'äkkiä kuivu pelkkä OTSA niin paljon et meni oikeen kurtuille :o En ymmärrä miten tietty osa naamasta voi ottaa niin itteensä?

      Poista