lauantai 24. syyskuuta 2016

Terävämpää syvyyttä Ungarolta

Emanuel Ungaro on hajuvesiensä suhteen järkevän hintainen merkki. Niin kuin usein hajuvesien kohdalla,on kaikki saanut alkunsa muotibisneksestä. Itse herra Ungaro on jo jäänyt eläkkeelle vuonna 2005 mutta hajuvesilinja jatkaa elämistään ja L'Amour Fou onkin nähnyt päivänvalon vuonna 2012.


Etsin tuoksua arkikäyttöön ja ostin tämän sokko-ostoksena ehkä vuosi sitten. Tykkään selailla tuoksuja Fragranticasta arviointien ja kuvailujen takia,Fragrantican arviointien myötä päädyin tilaamaan tämänkin.

Ensiajatus tästä oli täysi kysymysmerkki. En erottanut mitään tiettyä tuoksunuottia ensialkuun vaan istuin ja ihmettelin tätä tuoksuttaessa. Kyseessä on "floriental" tuoksu eli kukkais orientaalinen. Minähän pidän syvemmistä ja tummemista tuoksuista joten arvelin jo ennen tuoksuttamista tykkääväni tästä.

Ensimmäisenä pistin merkille ettei tämä ole kovinkaan "tumma tuoksu". Tämä ei ole syvä ja täyteläinen,ennemminkin varovaisen makea mausteisella terävyydellä. Jos tykkäät karkkituoksuista tai vesimäisestä keveydestä,ei tämä välttämättä ole sinua varten.


Top Notes:  Pear, Blackberry, Pink Pepper
Middle Notes: Violet, Rose, Nectarine
Base Notes: Cashmere, Vanilla, Amber

Ensimmäisenä nenään hyppää luultavimminkin juuri "Pink Pepperin" (käsittääkseni perunroseepippuri) terävyys joka pehmenee makeuden asettuessa iholle. Pippurisuuden perään haistan orvokin ja himmeän nektariinin. Pohjanuotit jäävät hyvin miedoiksi enkä erota niitä erikseen. Olisin toivonut tähän tuoksuun hieman enemmän lämpöä ja pohjan pehmeyttä. Tuoksun kestävyys on aika hyvä mutta muutaman tunnin jälkeen parhaiten erottaa pippurisuuden eikä niinkään makeutta.

Vaikkakin aika voimakas,tykkäsin tästä työkäytössä. Tämä ei ole hyökkäävän makea tai syvän tumma. Parhaiten ehkä kuvaisin tätä kylmän makeaksi pippurin terävyydellä ;)


Onko siellä valittu selkeästi tiettyjä tuoksuja arkikäyttöön?


2 kommenttia:

  1. Mä en omista tätä tuoksua, mutta olen haistellut. Tykkään tästä, annostus pitää vaan olla kohdillaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tässä kyl hyökkää tuo terävyys esiin voimakkaasti jos suihkuttelee kovemmalla kädellä!

      Poista