keskiviikko 28. syyskuuta 2016

Pastel Beauty Round 2

*****Arvonta auki vielä tänään puoleen yöhön asti!*****


Ehdin jo yhden postauksen kirjoitella Pastel Beautyn tuotteista. Päätin kirjoitella näistä muutamassa postauksessa jottei postauksesta tule järjettömän pitkä joten tässä on nyt se luvattu toinen osa alekoodeineen :)


Milani on merkki jota en ole aiemmin kokeillut ollenkaan. Olen kuullut hehkutusta muun muassa Milanin poskipunista mutta koska en ole poskipunaihminen,päätin kokeilla jotain muuta ;)

Minulla on edelleen lempparipohjustaja etsinnässä ja ajattelinkin kokeilla Milanin Prime Shield pohjustajaa. Pohjustaja on öljytön ja lupaa tasoittaa ihoa ja pitää sen mattapintaisena. Niinkuin arvata saattaa,on tämä pohjustaja hyvin silikonisen "muovista" mutta ei kuitenkaan paksuimmasta päästä.

Tämän kanssa less is more - jos tätä hölväilee antaumuksella meikkivoiteen alle on aivan varma että meikkivoide liukuu kasvoilta. Olen myös huomannut että tämä toimii parhaiten jos tämän antaa asettua iholle hetken ennen meikkivoiteen levitystä.

Tämän päälle meikkivoidetta tarvitsee vähemmän kuin normaalisti ja meikki asettuu nätisti. Tämä ei kuivata ja  tämä pitää meikin selkeästi paremmin paikoillaan koko päivän. Mattaava efekti ei ole voimakkain mahdollinen joten jossain vaiheessa t-alue alkaa kiiltää.


Real Techniques onkin sitten tutumpi merkki! Ja nämä hyppäsi lemppareihin välittömästi. Ensikokeilun jälkeen olen käyttänyt näitä joka meikissä.

Pienempi Setting Brush on käsittääkseni tarkoitettu ennemminkin sy-alueen meikin kiinnittämiseen mutta minä olen käyttänyt sitä korostustuotteiden levittämiseen,siihen tämä on aivan loistava! Harjaan tarttuu korostuspuuteria hyvin mutta maltillisesti ja sillä saa hohdon levitettyä juuri sinne mihin sitä haluaa.

Suurempi Sculpting Brush on nimensä mukaisesti tarkoitettu kasvojen muotoiluun. Ensimmäisenä on sanottava että tämä on aivan järjettömän pehmeä. Harja on tiivis mutta silti en voi olla ihmettelemättä miten pehmeä tämä on. Kevyesti sipaisemalla tällä saa varjostukset kohdalleen ja enemmän painamalla häivytettyä kovat linjat todella tehokkaasti. Tämän löytäminen on ollut ihan täysi Ahaa!-elämys.


Sitten se alekoodi! Eli koodilla NANNA saatte 10% alennuksen Pastel Beautyn tuotteista ilman vähittäisostosta ja plussana ilmaisen toimituksen. Ei siis huono ollenkaan ;) Nythän Milanillekin on trendinmukaisesti tullut metallinhohtoisia huulituotteita,ei kun kurkistelemaan.*pr-tuotteita

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti