tiistai 20. syyskuuta 2016

Loppuneet 08/16

Tämähän alkaa kohta olla enemmän sääntö kuin poikkeus että Loppuneet tulee viikkoja myöhässä ;) Mutta nyt se siis on vihdoin tässä!


Umberto Giannini Overnight Magic Hair Repair lähtee roskiin ihan jo ikänsä puolesta. Kyseessä on siis hiuksille tarkoitettu "yöhoito" jota ei pestä pois mutta jonka olisi tarkoitus syväkosteuttaa hiuksia. Tuote oli voidemaista ja voimakkaasti laventelilta tuoksuvaa eikä koskaan oikein päässyt mukaan iltarituaaleihini.

Jatkoon? Ei.

Living Proof Full Conditioner&Shampoo* matkakoossa ei vaikuttanut. En ole oikein päässyt tämän merkin "hienouteen" mukaan. Kumpikaan ei tehnyt hiuksille mitään ihmeitä eikä hoitoaine ollut tarpeeksi kosteuttava. Teen tuoksu ei myöskään lämmittänyt.

Jatkoon? Ei.

Biozell Arganöljy Eliksiiri* oli minulla kauan käytössä,kyseessä on siis todella riittoisa tuote! Tuoksu oli hempeän hedelmäinen ja tämä oli aivan loistava hoitoaineeseen sekoitettuna!

Jatkoon? Kyllä.


Sitten hieman erikoisempaa eli Funky Fro Jamaican Mango&Lime Detangling Spray. Voitte jo varmaan arvellakin että tämä on napattu Englannista mukaan? Kyseessä on siis mangolle tuoksuva selvityssuihke. Kyseessä oli sen verran öljyinen tapaus että kuiviin hiuksiin levitettäessä hiuksia ei kannattanut alkaa harjailla ennen niiden kuivumista. Aineen kuivuttua hiuksiin jätti tämä upean kiillon mutta jämäköitti hiuksia sen verran etten kuitenkaan tälle lopulta lämmennyt.

Jatkoon? Ei.

Lush Yummy Mummy Shower Gel* jatkoi samalla ihanan mansikkaisella linjalla kuin saman sarjan vartalonhoitoainekin. Yummy Mummyhan oli siis äitienpäivän erikoiserä. Se mitä rakastan Lushin suihkugeeleissä on se ettei niitä oikeasti tarvitse paljoa pesuvaiheessa.

Jatkoon? Kyllä.

Dermosil Foot Spray oli rakkautta. Ihmettelette varmaan miksi pullo ei ole tyhjä ja roskiin menossa? No tästähän tottakai hajosi pumppu. Ennen sitä tämä tukkeutui jatkuvasti jossei ollut päivittäisessä käytössä. Tykkäsin siitä että tätä suihkuttaessa kenkiin tai suoraan jalkoihin aamulla ei tarvinnut huolehtia jalkojen hajusta pitkän päivän päätteeksi.

Jatkoon? Jos pumpun laatu vaihtuu.


Mossa Micellar Water oli positiivinen yllätys. Mieto tuoksu ja todella hyvä aamuputsari. Meikitkin tällä sai putsattua mutta omalla kohdalla se vaati liikaa työtä. Loistava hinta-laatu-suhde!

Jatkoon? Kyllä.

Dr. Scheller Granaattiomena kasvovesi* pyöri minulla kauan paikasta toiseen. Siis sain tämän viime vuoden kauneusmessuilta! Luonnollisemmista tuotteista tuttu sitrustuoksu ei lämmittänyt enkä huomannut tämän vaikuttaneen ihooni oikein mitenkään.

Jatkoon? Ei.

Ziaja Vuohenmaito Silmänympätysvoide* oli perusnäppärä hajusteeton sy-voide. Kosteustehot ei minulla riittänyt yksinään vaan tämä oli kerrostettava jonkin toisen tuotteen kanssa. Plussaa siitä että pystyin käyttämään tätä myös atooppisesta ihosta johtuvalle ihottumaiselle sy-iholle!

Jatkoon? Ei.

Frantsilan Luontoäidin hoitava huulivoide* oli ihana tuttavuus. Tuoksu oli mieto toisin kuin luonnollisemmilla merkeillä yleensä ja koostumus hyvä. Huulivoide suli huulilla liukkaaksi ja huulet tuntui aamulla pehmeämmältä kuin normihuulirasvojen kanssa.

Jatkoon? Kyllä.

Elemis Papaya Enzyme Peel oli minikokoinen tuote joka tarttui minulle myös Englannista mukaan. Kyseessä siis entsyymikuorinta joka kuorii ihon entsyymeillä hellävaraisesti. En tiedä olenko tottunut hieman äräkämpiin kuorintoihin mutta tämä tuntui minusta aika miedolta.

Jatkoon? Ei.


Onneksi tämän kuun saldo näyttää tässä kohtaa todella maltilliselta jos vaikka saisi seuraavan loppuneet-postauksen ulos ajallaan ;)Millaisia kuorintoja siellä käytetään? Mikä on suosikkisi? Muistakaahan osallistua arvontaan! :)

*pr-näyte

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti