lauantai 24. syyskuuta 2016

Aikuisuuden tuntua

Nyt päästäänkin merkkiin joka on perustettu jo vuonna 1858 (!) ja on tunnetuin koruistaan. Vasta vuonna 1988 Boucheron alkoi ottaa ensiaskeliaan hajuvesimaailmassa. Seuraavaksi esittelemäni tuoksu onkin luotu vuonna 1988 eli on ensimmäisiä merkin hajuvesiluomuksista.Boucheron (pour) Femme edt* on aikuisen naisen tuoksu. Täyteläinen,arvokas ja vanhaa aikaa henkivä. Mielikuvissani tätä tuoksua kantaa jo maailmaa ja elämää nähnyt nainen rubiinikorvakoruissaan hillittyjen korkojen kopistessa. Tämä klassinen tuoksu antaa kantajalleen tietynlaista ajatonta kauneutta. Pullo kuvastaa tuoksua itseasiassa aika hyvin - kultaa,elämän tuomia muotoja ja syvänmerensinistä.

Alkunuotit: Aprikoosi, Bergamontti, Sitruuna, Appelsiininkukka, Mandariini, Basilika
Sydännuotit: Ruusu, Iiris, Kurjenpolvi, Ylang Ylang, Narsissi
Pohjanuotit: Vanilja, Meripihka, Tonkapapu, Jäkälä, Sivetti, Santelipuu

Niin kuin pohjanuottien määrästä ja tyylistä voikin päätellä,on tässä tuoksussa perehdytty syvyyteen ja täyteläisyyteen. Omaan nenääni tuoksu on niin täyteläinen ja "pyöreä" etten erota mitään tiettyjä tuoksunuotteja - tämä on kuin malja joka on täytetty piripintaan asti. Jotenkin nenääni tämä tuoksuu myskiseltä vaikkei myskiä tuoksunuoteissa olekaan. Minun nenääni tämä tuoksu on niin arvokas ja elegantti että yhdistän tämän jo enemmän elämää nähneen ikäpolven tuoksuksi. Enkä tainnut olla ihan väärässä - äitini nimittäin rakastui tähän palavasti jo pullon nähdessään!
 

Tätä tuoksua kutsutaan kukkaistuoksuksi itämaisella vivahteella mutta jotenkin itse yhdistän tuon kuvauksen kevyempii tuoksuihin. Tämä tuoksu on niin "täysi" tuoksunuottiensakin osalta että niin kuin arvatakin saattaa,on tämä voimakas ja hyvin iholla pysyvä. Tuoksu pehmenee tuntien kuluessa mutta silti iholta pystyy haistamaan monivivahteisuuden ja monimutkaisuuden.

Tätä tuoksua saa ainakin näppärästi joko verkosta tai sitten Sokokselta - olen törmännyt tähän joka pienempien Sokoksien valikoimassa.


Millaiset tuoksunuotit vetoavat sinuun?*pr-näyte

2 kommenttia:

  1. Mulle tulee tästä aina mun parturi-kampaaja kouluaikojen harjoittelupaikan kampaaja mieleen hän käytti tätä paljon. Itse olen ihastunut uudempiin Boucheroneihin, ne ovat valloittavia. Itsellä varmaan ruusu, jasmiini, myski ja ambra ovat sellaisia, jotka saavat heti tarttumaan pulloon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä on mullekin jotain niin tuttua mut en saa siitä kiinni! Ite tykkään lämmän täyteläisistä tuoksuista et kiinnitän usein heti alussa huomiota pohjanuotteihin.

      Poista