sunnuntai 14. elokuuta 2016

Lähes kymppi ja ehkä 6,5

Mossa on ollut aika paljon tapetilla. Tämä Mádaran sisar on iskenyt minuun juurikin erilaisen raikkaalla ja ihanan marjaisalla ulkoasullaan.

Merkin misellivesi tarttui matkaani Sokokselta mutta sain näytteenä myös Youth Defence-kasvoveden maahantuojalta. Olen hitaasti lämpiävää tyyppiä ja olenkin tutustellut näihin jo jonkin aikaa ennen kuin uskalsin edes mitään kirjoitella.


Sarjan Youth Defence Soothing Vitamin* kasvovesi on kaksikon "ehkä 6,5". En jotenkin osannut lämmetä tälle. Kasvovedessä on lakkauutetta ja C-vitamiinia.

Hyvänä puolena löysin miedon tuoksun ja ihanan juostavan lopputuloksen,huonoina taas silmien kirvelyn vaikken tuotteella silmiä pyyhkinytkään ja selkeän alkoholin käryn tuoksun lomassa. Tämä sai silmäni vuotamaan jo haihtuvalla alkoholilla ja mahdolliset ihorikkoumat kirvelemään. Sillä olinkin yllättynyt että tämä ei muuten ärsyttänyt yhtään ihoa ja jätti ihon ihanan pehmeäksi ja kimmoisan tuntuiseksi.

Tykkäsin siis tämän jättämästä lopputuloksesta kunhan vaan käyttövaihekin olisi ollut yhtä sulava ;)


Misellivedelle taas lämpesin. Itseasiassa tämä oli jopa ensimmäinen miselliveteni ikinä! Tässä on sarjalle ominaisesti mieto tuoksu. Misellivedessä on vadelman vitamiineja,hyaluronihappoa sekä esimerkiksi glyseriiniä,kyseessä onkin siis samalla kosteuttava tapaus.

En tiedä miksi en ole valmis antamaan tälle täyttä kymppiä,ehkä tästä vaan puuttuu se "jokin". En löydä tästä MITÄÄN pahaa sanottavaa. Tuoksu on sopivan mieto,jättää ihon pehmeäksi eikä ollenkaan kuivantuntuiseksi eikä kirvele missään vaiheessa. Itse käytin tätä lähinnä aamupuhdistuksessa ja tämä jätti ihon ihanan tuntuiseksi mutta kuitenkin raikkaaksi.

Silmämeikistäkin tällä pääsee hätätapauksessa eroon,tosin itse käytän niin paljon ripsiväriä normaalisti meikissä että sen kanssahan saa taistella jokatapauksessa. En oikeastaan tälläiseltä tapaukselta vaadikaan täydellistä meikinpuhdistusta - olen sitkeä kaksoispuhdistuksen kannattaja.


Mossa merkkinä viehättää minua jotenkin todella paljon! Toivoisin että tämäkin laajenee valikoimaltaan Mádaran tapaan ja tuo muitakin marjaherkkuja markkinoille<3


Mikä on teidän lemppari misellivesi?


*pr-näyte

2 kommenttia:

  1. Bakel, Gamarde ja Bioderma siinä on mun kolme lempparia misellivettä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitääkin alkaa siis tutkailla myös muita misellejä ^_^

      Poista