keskiviikko 3. elokuuta 2016

Kesäihon putsarikaveri

Vaikka minulla on atooppinen ja aika ajoin herkkä iho,muuttaa kesä ja lämpö ihoni tyyppiä. Kuumuus,hikoilu ja pöly tukkii ihoa joka ei normaalisti tukkeudu ja olenkin turvautunut putsaavampiin tuotteisiin hellävaraisempien sijasta.

Formula 10.0.6 merkistä olenkin jo yhdessä vaiheessa kirjoitellut mustapäälappujen muodossa. Nuo ah niin koukuttavat laput ovat vain pintaraapaisu sarjaan josta löytyy tehopuhdistavia,kuorivia ja kirkastavia tuotteita.


Best Face Forward Daily Foaming Cleanser* tulee näppärässä muovituubissa. Tämän merkin tuubit ja purnukat ovat hauskoja omaan silmääni,tässä on yhdistetty yksinkertaisuus mutta eri fonttikoilla siihen saadaan jotain erilaista.

Tuubista paljastuu ohuehko geeli jonka annostelussa kannattaa olla ennemmin niukka kuin runsaskätinen. Minulta meni useampi pesukerta ennen kuin tajusin olla puristamatta tuubia liian kovaa joka johtikin siihen että vaahtoa oli kyllä kasvoilla mutta sieraimissa sisälläkin :D Geeli on siis runsaasti mutta pehmeästi vaahtoavaa.


Oli minulla ennakkoluulonikin tämän suhteen. Ensimmäisenä se että yleensä puhdistavammat tuotteet jättävät ihon oikeasti todella kireäksi,lähes naamiomaiseksi,riisuttuaan sen epäpuhtauksista mutta myös ihon omista luontaisista rasvoista. Toisena pelkäsin että tämä tuoksuu vihreälle teelle. Niinkuin purkissa sanotaan,on tässä vihreää teetä ja passionhedelmää - vihreä tee on tuoksuna usein todella dominoiva enkä ole ikinä siitä niin välittänyt. Yleensä putsaavimmissa tuotteissa tuoksumaailma on järkyttävän suppea muutenkin.

Tällä kertaa olin (onneksi) molemmissa peloissa väärässä. Pesutulos tämän kanssa on selkeästi puhtaan tuntuinen mutta ei kireä tai kosmebloggarien käyttämällä nimityksellä "narskuva". Iho ei tunnu sairaalloisen kuivalta eikä kutiavalta. Tuoksukin tässä oli enemmän kuin kohdallaan,tämä tuoksuu puhtaasti passionhedelmälle!


Tuoksu on puhdas ja kirpeän makea,tämän tuoksun mielikuva vie minut ala-asteelle ja yhteen tiettyyn The Body Shopin tuoksuun johon silloin palavasti rakastuin ja jota ei enää tänä päivänä ole. Tämän tuotteet positiivisten listaan siis voisi lisätä senkin että tätä käyttäessä voi muistella niitä vuosien takaisia fiiliksiä ja ihastumisia<3

Jos jotain negatiivista sanottavaa löytyy,olisi se koostumus. Toivoisin että geeli olisi edes hieman paksumpaa ettei yliannostelun vaara olisi niin suuri. Vastaavasti taas pakkausmuodon vaihtaminenkin ajaisi saman asian jolloin geeliä ei valahtaisi ulos niin herkästi. Jännä muuten miten monen tuotteen kohdalla huomaa sanottavaa pakkaustavasta!Miten teidän puhdistusrituaalinne muuttuu kesäisin?


*pr-näyte

2 kommenttia:

  1. En ole tätä merkkiä kokeillut, koska olen saanut fiiliksen, että merkki on suunnattu vähän nuoremmille. Ja siksi ajattelen, että tuotteet ovat tosi peseviä, mutta onneksi niin ei taida olla. Tuoksu kuulostaa ihanalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä on aina ihan samat ennakkoajatukset. Kaikki missä lukee syväpuhdistava tms tuo traumaattisesti Clearasil-fiilikset :D

      Poista