keskiviikko 17. elokuuta 2016

Hurahdus Bielendalta

Onko Bielenda Professional muillekin vielä vähän vieraampi? Minulle tämä merkki ei nimittäin kertonut mitään kun ensimmäisen kerran sain pumppupullon käsiini.

"Bielenda Kosmetyki Naturalne was established in 1990. Bielenda is a family business and was founded by the great knowledge and passion of founder Barbara Bielenda, who graduate of the Faculty of Chemistry at the University of Gdansk. Bielenda pioneered in Poland the field of production all natural cosmetics with natural ingredients extracted from plants. Manufacture take place in Poland next to company’s headquarter, which allows maintainability of a superior quality standard. Although every batch is monitored for absolute purity, avoiding comedogenic and known allergens and no products are animal tested."


Osaan aina arvostaa niin perheyrityksiä kuin eläinkokeettomuuttakin. Myös herkemmän ihon tuotteet ja allergiatestatut raaka-aineet ovat minulle suuri plussa taistellessani atooppisen ihoni kanssa aika-ajoin.


Halusin kirjoitella vähän voiteesta johon en ajatellut ihastuvani mutta niin kuitenkin kävi. Sana "anti-wrinkle" voi olla monille hyvin luotaan työntävä ja itsekin sitä vähän tuumailin mutta ainesosiin kurkatessani tajusin että Anti-Wrinkle Face Cream with Hyaluronic Acidissa* on kyse lähinnä ihon tehokosteutuksesta.

Koostumus on täytetäistä ja tulee pumpusta vaivattomasti - tämän pumpun kanssa saa millaisen tahansa annoksen pullosta ulos. Voiteen tuoksu on hyvin mieto,niin mieto että se juuri ja juuri peittää raaka-aineiden tuoksut. Raaka-aineista löytyy niin hyaluronihappo,arganöljy kuin koentsyymi Q10. Hyaluronihappo sitoo vettä ihoon ja näin ollen kosteuttaa ja "täytelöittää" ihoa,arganöly ravitsee muun muassa E-vitamiinilla ja Omega-6 rasvahapoilla ja koentsyymi Q10 tukee solujen uudistumista ja neutralisoi vapaita radikaaleja.


Ensimmäinen huomioni oli miten uskomattoman pehmeänä tämä levittyy iholle. Tätä voi kerrostaa ilman rullaantumista tai laittaa varovaisemmin,kostealle iholle levitettäessä tämä imeytyy todella nopeasti. Kuivalle iholle levitettäessä jättää kosteutetun ja rasvaisen tunteen jota itse rakastan varsinkin yökäytössä. Kiireiltoina olen sipaissut tätä myös silmänympärysiholle eikä sekään ollut tästä voiteesta yhtään harmissaan!

Kesäaikaan olen käyttänyt tätä varovaisemmin täyteläisyytensä takia mutta edes kuumimpinakaan päivinä ihon ollessa rasvaisempi tämä ei ole aiheuttanut minulle tukkeumia tai näppylöitä. Erityisen ihana tämä on levittää iholle saunan jälkeen kun iho on oikein vastaanottavainen voiteen tehoille ihohuokosten ollessa enemmän auki.


Tämän merkin tiimoilta jäin harmittelemaan ettei tällä ole kattavaa suomenkielistä kotisivua. Merkillä on oma virallinen kotisivu mutta olisi kiva päästä selailemaan yksinomaan sitä valikoimaa mikä on Suomessa saatavilla - monet merkithän eivät tuo kaikkia tuotteitaan kaikkien maiden markkinoille. Jälleenmyyjistä en myöskään löytänyt tyhjentävää informaatiota mutta pikainen googlettelu osoitti tällä jälleenmyyjiä olevan kauneushoitoloiden saralla. Tosin jos kiinnostuit tästä merkistä,olen varma että merkin maahantuoja voi antaa lisätietoja myyntipaikoista!


Mikä on täyteläisin voide jota sinä olet käyttänyt?*pr-näyte

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti