perjantai 12. elokuuta 2016

Ärhäkkää Detoxia

Hurahdettuani Mádaran happokuorintaan en voinut vastustaa kiusausta vaan nappasin Sokokselta mukaani merkin Detox-naamion. En enkä kuulu otollisimpaan kohderyhmään mutta mietin tämän tehokkuutta mustapäiden suhteen. Ja sitä paitsi - kuuluuhan tämä jokusen kosmebloggaajan HG-tuotteisiin eli eihän tämä voi olla huono!


Detox-kasvonaamio on syväpuhdistava joka sisältää pohjoista metsäjärvimutaa.  Värikin tässä on sen mukainen,tämä on vihertävän ruskeaa iholla. Koostumus on aika paksua mutta helppo levittää ja vaikutusajaksi suositellaan viidestä kymmeneen minuuttiin.

Kyseessä on voimakas naamio joten herkkäihoisimmille tämä ei välttämättä käy - jopa purkissa itsessään varoitetaan mahdollisesta punoitusreaktiosta. Minullakin tämä tarkkarajainen punoitus iskee joka kerta naamion käytön jälkeen mutta häviää suhteellisen nopeasti. En käyttäisi tätä ihon ollessa kuiva,syystä tai toisesta arka enkä myöskään ihon ollessa esimerkiksi näpyistä rikki.


Ensimmäisestä kokeilukerrasta sain suun ympärille aristavaa ihottumaa mutta enää sen jälkeen tätä ei ole tapahtunut,kertoo siis tosiaan tuotteen äkäisyydestä! Nykyään levitänkin tämän yleensä vaan t-alueelle vaikka tätä voi levittää myös kaulalle,omat epäpuhtauteni kun eivät edes yllä poskille tai kasvojen ulkopuolelle.

Naamion on tarkoitus imeä itseensä ylimääräistä öljyä,supistaa ihohuokosia,vähentää epäpuhtauksia,poistaa pienimuotoisten tulehdusten jälkiä  ja antaa kuulautta. Itse olen tämän käytön yhteydessä kytistellyt haukkana mustapäiden reaktiota tähän ja kyllä,mustapäät supistuu huomattavasti ja osa häviää! Vielä paremmat tulokset saisi varmasti aikaan jos ihohuokoset höyryttäisi auki ennen tämän käyttöä.


Olen ollut vaikuttunut tämän tehoista ja silti yllättynyt miten voimakasta tulosta voi saada aikaan myös luonnonkosmetiikalla. Alkaa pikkuhiljaa näyttää siltä että aina se synteettinen ei olekaan tehokkain ;)


Mikä on teidän lemppari syväpuhdistava-naamio?

Ihanaa viikonloppua<3

6 kommenttia:

 1. Tuo voi olla mulle vähän liiankin tehokas, pitää miettiä.
  Osallistu Riviera Maisonin pyyhkeiden arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista
 2. Mä oon myös kuullut hurjasti kehuja tästä naamiosta ja kiva kuulla, että toi on toiminut sullakin noin hyvin :) Mulla itselläni on tosi herkkä ja kuiva iho, joten en uskalla itse tätä testailla, mutta jos ihotyyppini olisi toisenlainen niin tää olisi varmasti lähtenyt jo kaupasta mukaan testiin :D

  Hauskaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ku nappaamaan miniversio mukaan,tosin jos ei oo mustapäitä sun muita ni ei saata ihan niin niitä tehojakaan huomata :)

   Poista
 3. Onneksi tästäkin naamiosta saa näytekokoja, joten varmasti ostan sellaisen eka kokeiluun, koska tykkäsin siitä AHA-versiosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään kyl siitä piirteestä tällä merkillä et naamioistaki saa niitä "matkaversioita" :)

   Poista