torstai 7. heinäkuuta 2016

Näpsäkkä monitoimituote,ainakin minulle!

En tiedä onko IdHAIR teille tuttu? Minulle ei nimittäin ollut. Joskus käytin ainoastaan kampaamotuotteita mutta sitten ympäriinsä reissatessa oli helpompi tarttua siihen mikä vain käteen sattui ja olenkin vuosia jo käyttänyt lähinnä markettituotteita.

En ole vieläkään tottunut näihin hiuksiin - minulla oli niiiiiin monta vuotta lyhyet hiukset teini-iän jälkeen että olen kokoajan vain enemmän hukassa mitä tämän letin kanssa oikein tekisi.


Hiusten föönaaminen ei ole ikinä ollut lähellä sydäntäni. Hiukseni kuivavat aivan järkyttävän hitaasti ja pesen ne joka ilta joten ei olisi yhtään huonompi juttu välillä tarttua fööniin. Idhairin ihanat tyypit laittoivatkin minulle Blow Dry Sprayn ja se toimi kimmokkeenaa fööniin tarttumiseen monen vuoden jälkeen. Tässä on muuten ihanan naisellisen makea tuoksu!

Hiukseni olivat hieman kosteat kun sumuttelin föönisuihketta lähinnä jakauksittain juuriin ja heitin pään alaspäin. En tiedä oliko vaikutus föönisuihkeen ansiota vai mistä mutta hiukseni kuivuivat muutamassa minuutissa! Kuvista hyvin myös näkee miten noinkin simppeli kuin pää alaspäin ilman pyöröharjaa kuivaaminen tämän suihkeen kanssa saa hyvin tuuheutta aikaan.


Seuraavana iltana en jaksanut tarttua enää fööniin. Tämähän nyt ei ollut mitenkään yllättävä käänne.. Kieputin hiukset kosteina osioittain kahden sormen ympärille ja laitoin pinneillä ristikkäin pyörylän kiinni hiusten tyveen. Sen jälkeen sumuttelin Blow Dry Spraytä pitkin nystyröitä vaikkei lämpökäsittelyä ollut tiedossakaan. Aamulla herätessäni toistin vielä sumuttelun ja annoin rauhassa kuivua aamukahvin ja meikin ajan.

Pukeutumisen jälkeen poistin pinnit ja availin kieputetut hiukset - miten ihana lopputulos! Suihke ei jättänyt näinkään käytettynä hiuksia yhtään koviksi tai koppuraisiksi,kiharat olivat joustavat mutta napakat. Olin aivan onnessani,vaikkei suihke lupaakaan kiiltoa,katsokaa miten ihana kiilto hiuksissani on noissa kuvissa!

..Ja tottakai sitten tuli vesisade. Lopun tarinasta varmaan tiedättekin.

Idhairin tuotteet ovat suhteellisen edullisia kun ajattelee että kyse on kuitenkin salonkituotteista. Niitähän pääsee kytistelemään osoitteesta www.idhair.fi.


Kuinka usein te kuumakäsittelette hiuksianne?

*pr-näyte

2 kommenttia:

  1. Aika harvoin, mutta aivan ihanat kiharat! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon ite niin huono lämpökäsittelemään mut on nuo pienet sykeröt niin helppo puuhastella suihkun jälkeen illalla et jos sais aikaseks tehdä niitä vähän useemmin ^_^

      Poista