maanantai 4. heinäkuuta 2016

Loppuneet 6/16

Tällä kertaa ajattelin kirjoitella näistä loppuneista suht ajoissa verrattaessa edellisiin joten here we go!


Lorealin Extraordinary Oil Shampoo on jo ihan vakkari. Shampoo pesu jättää jo hiukset liukkaiksi ja pehmeiksi. Plussaa vielä tuoksusta joka ei ole nenääni lainkaan markettimainen!

Jatkoon? Kyllä<3

Rituals Shanti Shower Oil oli.. Pettymys. Nämä jakaa mielipiteitä ilmeisesti aika rajusti! En ole törmännyt vielä yhteenkään Ritualsin tuotteeseen minkä tuoksuun olisin tykästynyt eikä nämä suihkuöljyt vaikuttaneet niin kovin kosteuttaviltakaan.

Jatkoon? Ei.

Sanex Zero% suihkugeeli oli minulla briteissä asuessani ihan vakkari. Tuokuton,väriaineeton,lisäaineeton pesugeeli kävi päästä varpaisiin. Onneksi Sanex on nyt alkanut rantautumaan tännekin,herkkäihoiset kiittää!

Jatkoon? Kyllä


Freeman Enzyme Mask on jo tuttu ja turvallinen. Entsyymit kuorivat ihon pintaa ilman hankausta. Tämä antaa lähinnä kirkastavaa kuorintaa ilman kihelmöintiä tai ärsytystä,omalle iholleni tämä käy silloinkin kun se on herkemmillään. Usein heitin tämän nassulle suihkussa odotellessa hoitoaineen vaikutusta ja sheivatessa - siinä se saa juuri tarpeeksi aikaa vaikuttaa.

Jatkoon? Kyllä.

Phytomer Resurfacing Peel kantautui minulle toiselta bloggarilta. Siis tämähän oli kuin hiekkaa tuubissa! :D Tässä yhdistyi kemiallinen ja fysikaalinen kuorinta,tosin se fysikaalinen puoli tässä korostui.

Jatkoon? Liian kovakourainen minulle eli ei.

V10Plus Cleansing Gel* oli tuote josta en aluksi välittänyt mutta sitten ihastuin. Pehmeä geeli vaahtosi maltillisesti eikä jättänyt ihoa kireäksi.

Jatkoon? Ehkä.


Cutrin Reflection Cranberry Treatment oli alennusmyyntien heräteostos. Kyseessä on siis hoitava värinaamio. Olen kokeillut värinaamioissa useita eri merkkejä ja tämä taisi olla näistä kermaisin ja hoitavin. Antoi hiuksille lämmintä punasävyisyyttä eli oranssiin taittavaa sävyä.

Jatkoon? Ehkä.

Biozell Colormask Chili Pepper on vieraillut kylppärissäni jo useita kertoja. Edullinen,toimiva ja helposti saatavilla. Jättää hiuksiin kylmemmän punasävyn joka on yleisestiottaen enemmän mieleeni.

Jatkoon? Kyllä.


Frantsilan Rose Kasvovedelle* pitäisi pitää oma hiljainen hetkensä.. Tykkäsin tästä aivan älyttömästi! Rauhoittava,hellä muttei ihoa tahmaiseksi jättävä. Plussaa toimivasta pakkausratkaisusta,tuoksusta ja pullon ulkomuodosta. Tätä on vielä hankittava lisää!

Jatkoon? Kyllä.

Paula's Choice 2% BHA* kuorintanesteestä minulla on postaus työnalla joten en nyt tästä avaudu sen enempää ;) Tässä siis matkapullo joka sekin kesti kaaaaaauan!

Jatkoon? Kyllä


Ihanaa maanantaita sinne<3*pr-näyte

2 kommenttia:

  1. Mä ostin Freemanin naamion vasta tänä keväänä ekaa kertaa, vaikka sitä onkin vuosikaudet kehuttu. Aivan ihanan tuoksuinen ja tehokas tuote :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä ihana tuoksu<3 Ja tän kanssa ei oo ikinä tarvinnu pelätä et iho tykkää huonoa!

      Poista