tiistai 26. heinäkuuta 2016

Kulmat ruotuun

Tänä kulmahypetyksen kulta-aikana on useilta eri merkeiltä tullut ulos runsaasti erilaisia kulmatuotteita. On vahaa, puuteria, kulmamaskaraa, siveltimiä.. Niinpä oli odotettavissakin että kosmetrendejä seuraavalta Real Techniquesilta tuli ulos myös kulmien muotoilusetti.

Omat kulmani ovat lähes mustanruskeat mutta tuuheudessa on eroja eri kohdilla sekä minullahan on ollut lapsesta asti arpi toisessa kulmassa jonka peitän jos vaan jaksan. Olen muuten jo useamman kerran kuullut miten kulmani ovat kuulemma tyylikkään näköiset arven ansiosta - nämä ihmiset siis ilmeisesti luulivat että olen itse sen loven siihen luonut.


Real Techniquesin kulmasettiin* kuuluu kulmavärisivellin, häivytyssivellin, kulmakarvaharja ja kahdet ruostumattomasta teräksestä valmistetut pinsetit. Totuttuun tapaan setissä on mukana myös sivellinkotelo jonka voi taittaa ständiksi vaikka siveltimien kuivatukseen tai jos haluaa että siveltimet ovat nopeasti saatavilla.

Ensimmäiseksi näistä kokeilin pinsettejä. Minulla on ihan oikeasti viisitoistavuotta vanhat pinsetit edelleen käytössä ja täytyy sanoa että nämä olivat miellyttävä ja helpottava kokemus. Leveämpipäisissä pinseteissä on todella napakka ote ja kapeakärkisillä on helppo tavoittaa hankalammatkin hajakarvat.


Kulmakarvaharjalla on helppo sutia kulmat kuosiin ja itse olen käyttänyt tätä harjaa myös apuna leikatessani liian pitkät kulmat muotoon. Minua ajatellen setissä siis olisi voinut olla myös näppärät pikkusakset tähän prosessiin.. ;) Tästä harjasta tulikin mieleen, en ole vieläkään kokeillut ns. kulmamaskaraa/vahaa - taitaisi olla aika!

Häivytys"sivellin" olikin sitten jännä tuttavuus. Tässä on suippo kova vaahtomuovipää ja se on tarkoitettu kulmien sisäosien häivytykseen mutta minulla jolla on todella tummat kulmat ja vitivalkoinen iho, tuntui sivellin lähinnä syövän liikaa sävyä ihonpinnasta missä kulmakarvat ovat harvimmillaan. Niinpä löysinkin tälle aivan loistavan tarkoituksen - olen käyttänyt tätä kulmien ulkoreunojen selkeytykseen.

Tiedättehän sen kikan jossa kulmat rajataan ulkopuolelta ihonsävyisellä tai vielä vaaleammalla peiteaineella/kajalkynällä jotta kulmiin tulee enemmän selkeyttä? Itse olen käyttänyt tähän tarkoitukseen NYXin Wonder Pencilin vaaleinta sävyä ja häivyttänyt tällä siveltimellä. Toimii!


Viimeisenä onkin sitten perinteinen kulmavärisivellin. Minun makuuni tämä sivellin on liian paksua jälkeä tekevä sellaisenaan - tykkään tehdä etenkin kulmien "hännästä" ohuen ja siihen tämä tuntui jotenkin kömpelöltä. Tykkäsin tosin käyttää tätä kulmien sisäpäätyjen häivytykseen. Todella tummien kulmavärien ja todella vaalean ihon kontrasti voi olla helposti aivan liian karu ja sisäpäätyjen häivytys tuo kulmiiin edes vähän pehmeyttä.

Niinkuin arvasinkin, on Real Tecniquesilla vaan pettämätön laatu! Siveltimet ovat näppäriä ja helppoja. Minuun vetoaa metallinhohtoisuus ja ihanan tyttömäiset sävyt, siveltimien keveyttä unohtamatta.

Real Techniquesilla on jo aika laaja myyntikattavuus ja näitä saa esimerkiksi Sokoksilta ja lukuisista nettikaupoista.


Miten kulmahypetys on iskenyt teihin?*pr-näyte

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti