sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

Virtaa iholle!

Tänään vielä puoleen yöhön aikaa osallistua arvontaan,onnea osallistuneille! :)

Niinpä siis halusin tänään vielä kirjoitella muun muassa yhdestä tuotteesta joka löytyy arvontavoitoistakin,nimittäin Glycolic Overnight Peelistä.

Kesällähän ihon halutaan olevan mahdollisimman heleä ja kaunis ilman meikkiäkin,iso osa meistä kun ei tahdo lätkiä kasvoilleen paksuja meikkipohjia auringon porottaessa kuumimmillaan.


Superdrugin Naturally Radiant Glycolic Overnight Peel on ohutta geeliä. Pakkausmuodosta antaisin hieman palautetta,tälläinen näinkin ohut koostumus olisi näppärämpi käyttää jostain muusta kuin flippi-korkkisesta tuubista. Tosin tämä ei ole ikinä minulla mihinkään vuotanut ja korkki on aika topakka :)

"Naturally Radiant Glycolic Overnight Peel is formulated with a unique energising complex and infused with Kiwi Fruit and Mulberry Extracts to help revive skin's radiance and even out skin tone. With Glycolic Acid, a powerful Alpha Hydroxy Acid (AHA) and a Fruit Acid blend, tge refreshing gel formula also refines and retexturises the skin's surface, providing a brighter, more yourhful complexion."

Sitten voisinkin kertoa hieman tästä glykolihaposta. Glykolihappokuorinta on ihon pinnallinen hedelmähappokuorinta jolla on vaikutuksia myös ihon syvempiin kerroksiin. Sillä voidaan hoitaa/helpottaa esimerkiksi aknea,ruusufinniä,pinnallisia arpia,pigmenttihäiriöitä,lieviä juonteita ja ryppyjä sekä ihon sarveistappeja. Glykolihappo on peräisin sokeriruo'osta ja se on kuorimisen ohella myös kosteuttava.

Tuoksu tässä on hieman maskuliininen mutta häviää nopeasti levittämisen jälkeen. Ohut geeli imeytyy nopeasti jättäen ihon hieman tahmeaksi muttei kuitenkaan häiritsevästi. Ja onhan tämä kuitenkin yötuote joten tämän päälle vielä levitellään yövoide jolloin tahmaisuudesta ei ole enää tietoakaan ;)


Toinen kesäihon kirkastaja on Bernard Cassieren Vitamin C Shot Face Serum.

Pakkauksessa on seitsemän ampullia ja tämä onkin tarkoitettu käytettäväksi kuurina. Yhdestä ampullista on riittää aamuksi ja illaksi,tosin niukemmalla annostelulla saattaisi riittää kolmeksikin kerraksi. Olin niin onnellinen huomatessani että Cassiere käyttää muoviampulleja - tiettyjen merkkien LASIampullit nimittäin herättävät minussa kauhua!

Ampulleissa on muun muassa C-vitaminia,neljää erilaista mineraalia,peptidejä sekä hyaluronihappoa. Seerumin on tarkoitus juurikin antaa iholle lisää virtaa ja heleyttä. Jo C-vitamiinin tiedetään itsessään kirkastavan ihon värimuutoksia,kiihdyttävän kollageenin muodostumista,vähentävän tulehduksia ja ärsytystä,nopeuttavan ihon paranemista ja voimistavan ihon luontaita kykyä UV-säteitä vastaan.

Seerumi on ohutta ja samean vaaleaa. Tässä on ihana sitrustuoksu joka tuntuu nenässä ihanan kesäiseltä. Tässäkään tuoksu ei tosin kestä kauaa levittämisen jälkeen joten jopa ne jotka eivät siedä sitrustuoksuja voivat tätä kokeilla ;)

Seerumin jättämä pinta on hieman tahmea mutta meikki levittyy tämän päälle hyvin. Ampullin sisältämä hyaluronihappo tekee sen etten välttämättä edes laita tämän päälle mitään päivävoidetta kotioloissa,iho ei jää kireäksi tai kuivaksi.


Olenkin nyt siis käyttänyt Glycolic Overnight Peeliä öisin ja C-vitamiini "shotteja" aamuisin. Ihon sävy on kirkkaampi jopa hormoonimuutoksista johtuvat epätasaisuudet rauhallisempia. Happoja käytettäessä on kuitenkin muistettava tarpeeksi korkea aurinkosuoja,iho palaa herkemmin kuin "normaali"olosuhteissa.

Välillä olen pitänyt taukoa yökuorinnasta - omalla herkästi punoittavalla iholla olen huomannut että monta yötä peräkkäin käytettäessä kuorinta saa ihoni helottamaan punaisena aamuisin vaikkei iho ole muuten arka tai kuiva. Tämän takia olenkin pistänyt merkille että vitamiinishoteista todellakin saa paremman tehon irti kun niitä käyttää aamuisin ja iltaisin eikä vain aamulla.


Mikä on teille se hohtavan ihon resepti?

4 kommenttia:

 1. Kuulostaa hyvältä noi ampullit. Itsellä on just C-vitamiinikuuri meneillään ja parannuksen huomaa ihossa yleensä aina jo parin päivän jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on jännä miten tollaset erikoistuotteet osaa vedota jo ulkonäölläänkin :)

   Poista
 2. Uskon, että tykkäisin näistä tuotteista! Mun suosikkeja heleään ihoon tällä hetkellä on Mossan AHA-hedelmähappoja sisältävä puhdistusvoide ja Madaran AHA Peel-naamio. Tulipa sattumalta kaksi saman valmistajan tuotetta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään iteki niiiiin paljon tosta Madaran naamiosta! ♡_♡

   Poista