keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

Vaniljaista pehmeyttä


Näinköhän Denova Pro on teille kenellekään tuttu vielä? Kauneushoitoloista löytyvä Denova Pro on Ziajan valmistama tuotemerkki ja valmistaakin korkealaatuisia tuotteita. Tässä puolalaisessa yhtiössä on farmaseutteja,kemistejä ja tutkijoita takaamaan laatua ja hellävaraisuutta. Ziaja on perheyhtiö joka on perustettu 1989.


Hinta-laatu suhte tällä ammattikosmetiikkasarjalla on aivan loistava,kaikki kotihoitotuotteetkin maksavat korkeintaan 20e! Tätä myös löytyy Suomesta nykyään yli 600 kauneushoitolasta joten mistään pienestä levittäytymisestä ei ole kyse.

Tykkään tehopuhdistaa oikuttelevaa ihoani mutta tykkään myös hemmotella sitä. Siinä missä kaivataan happonaamioita puhdistamaan ja kirkastamaan,tarvitaan myös pehmentäviä ja kosteuttavia naamioita. Denovan Nourishing Mask With Brown Clay onkin juuri sellainen.


"Ravitseva ruskea savinaamio,kuivan ja normaalin ihon hoitosarja. Vahvistaa ihon luonnollista suojaa. Pehmentää ja ravitsee ihoa intensiivisesti. Palauttaa ihon terveen sävyn. Vaikuttavat ainesosat: 5% ruskea savi,allantoiini,provitamiini B5."

Niinkuin kuvasta voitte nähdä,olen levittänyt tätä ihan silmänympäryksille asti. Kyse on siis todellakin kosteuttavasta ja ennen kaikkea tyynnyttävästä kasvonaamiosta. 


Tässä on ihanan vaniljaisen pehmeä tuoksu ja naamion huuhtelun jälkeen iho tuntuu jotenkin "voimaisen" pehmeältä,ei mitenkään öljyiseltä. Olen huomannut tämän helpottavan punoitusta - käytänkin tätä usein happonaamioiden jälkeen. 10-15 minuuttia menee ihan sutjakasti tuoksutellessa tämän pehmeää tuoksua.

Kokeilin tätä myös silloin kun ihoni oli äkäisimmillään kovilla pakkasilla enkä vieläkään löytänyt mitään pahaa sanottavaa! Silloin vaan sekoitin joukkoon muutaman tipan öljyä tuomaan lisäkosteutusta.


Mitä naamiota te käytätte kun iho kaipaa jotan ekstraa?

4 kommenttia:

 1. Sensain Extra Intensive Maskia, vielä ei ole tullut parempaa vastaan hyviä haastajia kyllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ite oon käyttäny aika vähän tehokosteuttavia/kosteuttavia naamioita mut Sensaita pitäs kyl muutenki merkkinä kokeilla!

   Poista
 2. Jännä, että tämä on näin hoitava savinaamio! Itse olen tottunut syväpuhdistaviin savinaamioihin, joita ei todellakaan uskaltaisi silmänypäryksille laittaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puhdistavaks mäki ennemmin savinaamiot koen mut tuntuu näitäki olevan niin erilaisia :)

   Poista