keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

Pehmeämpää sheivaamista

Minulla on aina ollut ongelma sheivaamisen kanssa. Ihoni on herkkä kaikille ärsykkeille ja höylällä vetely ei kyllä kuulu sen lemppari-toimenpiteisiin. Ihoni kuivuu rajusti,kirvelee,polttelee ja hyvin usein jopa säären sileältä pinnalta alkaa vuotaa verta. Kyse siis ei ole siitä että rouhaisen ihopoimuja auki ;)

Vahaaminen,sokerointi tai epiloiminen ei ole koskaan olleet minulle edes vaihtoehtoja - en voi edes kuvitella mikä olisi niiden jälkipyykki.


eos:lta on tullut ulos Shave Cream joka ei vaahtoa vaan jonka pääajatus on olla kosteuttava ja ihoa hellivä höyläilyn ohessa. Kyseessa on paksu vaalea voide joka tässä tapauksessa tuoksuu vaniljaiselta - jotenkin onnistuin nappaamaan nenääni tästä vaaleita kukkiakin. Paksuun voiteeseen on laitettu muun muassa karitevoita,aloe veraa ja vitamineja.

Voide on itseasiassa niin paksua ettei pumppu tahdo kestää menossa mukana,pumppua siis joutuu usein vetämään takaisin ylöspäin pumppaillessa. Paksuudestaan huolimatta tämä levittyy sulavasti iholle ja auttaa höyläämään ihokarvat lähempää. Tällä sanotaan voivan höyläillä jopa kuivaa ihoa,sitä en kuitenkaan uskaltanut kokeilla ;) Huomasin myös että tämä ei tuki höylää niin herkästi kuin muut voiteet tai geelit.


Tämän kanssa iho oli suotuisampi kuin vain suihkugeelejä käytettäessä. Ihokarvat leikkaantuivat tarkemmin ja iho tuntui pehmeämmältä jo ennen suihkusta poistumista. Suihkun jälkeen ihoa ei kirvellyt vaikka se tuntuikin pinkeältä - reissua rasvapurkille ei siis voinut välttää. Kuitenkin jo kirvelyn poisjääminen oli ihana tunne!


Mitä tuotetta te käytätte höylän kaverina?

2 kommenttia:

  1. Mä käytän hoitoainetta tai suihkugeeliä, tää on varmaan se juttu, jossa mä pihistän. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tää on kyl just sellanen tuotealue missä harvoin tulee panostettua! :D

      Poista