maanantai 6. kesäkuuta 2016

Kuivan ihon ykköset

Jokin aika sitten vertailtiin vähän hierontapaloja ja tänään vertaillaan sitten kahta käsi/vartalovoidetta. Tosin vieläkin tuolla jääkaapissa olisi yksi hierontapala jemmassa odottelemassa vuoroaan.. ;)


Dream Cream on herkän ihon hemmottelija. Tätä ei ole tehty vesipohjaan niinkuin iso osa voiteista yleensä vaan kauramaitoon rauhoittavien ominaisuuksiensa vuoksi. Itsellänihän esimerkiksi iho reagoi äkkiä kirvelemällä jos voide on vesipohjainen - tästä siis suurta plussaa Dream Creamille!

Koostumus tuntuu ohuehkolta mutta iholle levitettäessä aika öljyiseltä,tämä ei katoa ihoon vaan jättää iholle ihanan kosteutetun ja jopa liukkaan pinnan. Se minkä aina unohdan Lushin voiteiden kanssa on se että näiden kanssa annostelussa pitää olla niukka,näitä ei todellakaan tarvitse samoja määriä kuin normivoiteita!

Kauramaidon lisäksi voiteesta löytyy muun muassa luomuoliiviöljyä,ruusuvettä,reilun kaupan luomu kaakaovoita,kamomillaöljyä,teepuuöljyä ja laventeliöljyä. Öljyistäkin on siis valittu ne rauhoittavat ja teepuuöljyhän on tunnettu antiseptisistä ominaisuuksistaan. Tuoksun koen tässä itse miedoksi mutta yrttiseksi,ei siis ollenkaan voimakkaan "Lushmaiseksi". Olenpa jopa kuullut että jotkut käyttävät tätä kasvovoiteenakin,niin hyvästä koostumuksesta on kyse!


Charity Pot on Lushin tunnettu hyväntekeväisyys-purkki. Jokainen Charity Potiin asiakkaiden käyttämä euro (arvolisäveroa lukuunottamatta) lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen. Kesäkuun avustuskohde näyttäisi olevan HeSeta Ry ja viime kuun oli HelsinkiMissio Vanhustyö eli niinkuin voitte nähdä,on tuen kohteet tukensa ansainneet ja Lush tukee tärkeitä asioita. Itse nappasin tällä kertaa oman Charity Potini mukaan Englannin reissultani joten näytän tukevan Palestinian Animal Leagueta :)

Koostumus voiteessa tuntuu hyvin samanlaiselta kuin Dream Cream. Voide leviää liukkaasti ja jättää ihanan öljyisen pinnan iholle. Tämän tuoksu ei myöskään ole yrttinen tai yhtä mieto. Olen kovasti koittanut kalastella mieleni sopukoissa miltä tämä tuoksuu mutta en vaan saa tuoksusta kiinni.

Tässä on Dream Creamistä poikkeavasti vesipohja. Sen lisäksi tästä löytyy muun muassa reilun kaupan oliiviöljyä,glyserolia,luomujojobaöljyä,moringaöljyä,kolumbialaista reilun kaupan luomukaakaovoita,reilun kaupan sheavoita,tuoksupelargoniaöljyä,ruusupuuöljyä,ylang ylang-öljyä,reilun kaupan vanilja absolutea sekä aloegeeliä. Voitte siis jo päätellä näistä että kyseessä on hyvin kosteuttava voide!

Koen tämän itseasiassa kosteuttavammaksi kuin Dream Creamin,minun mielestäni Dream Cream on enemmän tyynnyttävä ja rauhoittava,Charity Pot tujakan kosteuttava.


Molemmat voiteet jättävät tahmean liukkaan pinnan levittämisen jälkeen mutta ovat imeytyneet aamuun mennessä. Mitä kosteutustehoihin tulee,on Charity Pot ollut iholleni parempi kaveri. Vaikka se onkin tehty vesipohjaan,ei tämä voide ole kirvellyt ihoani. Mitä taas tulee Dream Creamiin,se on ollut aivan loistava aurinkoihottumaan ja sheivaamisen jälkeiseen aristamiseen!


Onko teillä kokemusta Lushin voiteista?

2 kommenttia:

  1. Ei ole mitään kokemusta Lushin voiteista, ehkä pitäisi korjata tilanne?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on kyllä ihan omanlaisiansa :)

      Poista