keskiviikko 22. kesäkuuta 2016

IDUNin seurassa

Otin itse yhteyttä IDUN-mineralsiin uteliaisuudesta. Olen "hieman" huono käyttämään puuterimaisia mineraalimeikkipohjia mutta jännästi alkoi kutkuttaa kun IDUN kehitteli mineraalimeikkivoiteen. Kaiken parasta IDUNissa on se että heillä vaalein sävy on OIKEASTI vaalea ja pohjasävy neutraali.

"IDUN Minerals Norrsken –meikkivoide antaa kasvoille luonnollisen, valoaheijastavan lopputuloksen. Tuote on kasvoilla hyvin kevyen tuntuinen. Peittävyysastetta voidaan säädellä levittämällä tuotetta ohuin kerroksin. Norrsken –meikkivoide sisältää erittäin tarkasti puhdistettuja mineraalipigmenttejä sekä tarkoin valittuja ainesosia, jotka hoitavat ihoa. Koostumukseen on lisätty antioksidanttista E-vitamiinia sekä pohjoismaista puolukansiemenöljyä, joka kosteuttaa ja suojaa ihoa. Ei sisällä säilöntäaineita."


JORUNN on merkin vaalein meikkivoide sekä mineraalimeikkopohja. Pullo on ihanaa huurrettua lasia ja tuo mieleen ylellisemmät selektiiviset merkit. Pullossa on toimina ja napakka pumppu,siitä tulee aina pisteet kotiin ;) Olin myös aika vaikuttunut jo sävystä lasin läpi - ei selkeää punaisuutta tai oranssisuutta!


Toinen yllätys tuli siinä että tämä vaalein sävy on minulle melkein liian vaalea! Mikään EI IKINÄ ole minulle liian vaalea! Ihoni on selkeästi keltasävyisempi kuin tämä meikkipohja joten uskoisin että sekin huijaa hieman lopputuloksessa.

Meikkivoide levittyy ohuesti ja kevyesti,sitä voi kuitenkin kerrostaa tarvittaessa puolipeittäväksi. Tässä on pieni tuoksu joka muistuttaa minua jostain syystä hunajasta - tuoksu ei kuitenkaan jää häiritsevästi iholta leijailemaan pitkäksi aikaa. Meikkivoide on selkeästi kosteuttava,kuumemmilla ilmoilla se alkaa kiiltää ja näyttää hieman öljyiseltä. Talviaikaan tämä tulee siis olemaan minulla aivan ykkönen!


Ihana IDUNin työntekijä laittoi minulle mukaan myös merkin TILDA-mineraalikivipuuterin joka hohtaa hennon helmiäisenä. Uskoisin että mattameikkivoiteen kanssa tätä voisi hölväillä lähes koko kasvoille mutta kosteuttavamman meikkivoiteen kanssa tämä tarttuu iholle sen verran napakasti että tämä käy varovaisena korostuspuuterina.

Jouduin tummentamaan kivipuuterin kuvaa että hento hohto tulee esiin,todellisuudessa se on siis kirkkaamman sävyinen ja hieman vaaleanpunaiseen taittava. Kuvasta näkyykin että tämä käy korostuspuuteriksi myös niille jotka eivät ole niin onnessaan "diskopallo-efektistä".


Olen ollut näiden tiimoilta todella yllättynyt niin sävymaailmaltaan kuin valikoimaltaankin. Tulisipa markkinoille lisää merkkejä jotka ymmärtäisivät paremmin pohjoismaalaisten ihonsävyjä ja ominaisuuksia!


Onko meikkivoiteen etsintä teille vaikeata?7 kommenttia:

 1. Meikkivoiteen etsintä on itselleni yllättävän helppoa, kunhan pysyttelen kaukana paksuista, pigmenttisistä ja kuivattavista tapauksista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ite tykkään yleensä enemmän mattameikkivoiteista niiden kestävyyden takia mutta sävyt on aina hankalia :S

   Poista
 2. Nestemäistä mineraalimeikkivoidetta olisi hauska testata, ja mukava kuulla, että sävykin on vaalea :). Puuterimaiset meikkipohjat ei kuulu munkaan suosikkeihin, koska tuntuu, että niitä pitää aina vähän kauemmin työstää ihoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tuo työstäminen on kyllä oma hommansa! Toinen minkä oon ite huomannu on se että silmät meinaa ottaa itteensä sen pöllyämisen takia.

   Poista
 3. Mulla on häihin reilu kuukausi aikaa, miehen sisko myy näitä idun meikkejä ja nytpä sitten häämeikki tehdään näillä :) koemeikki näytti hyvältä ja muutamasti oon meikkejä kokeillut niin hyvät on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä meikkivoiteesta jäi ainakin just niin ihanan heleä jälki et varmasti näyttää upeeltä häämeikissä! Onnea suureen päivään :) <3

   Poista