torstai 26. toukokuuta 2016

Illuminating Trio Sothysilta

Joskus jo itse pakkaus saa huokailemaan. Tässä tapauksessa se on pakkauksen eleettömyys ja yksinkertaisuus. Mattamustaa ja läpinäkyvyys on vain yksinkertaisen kaunista.


Sothysin Illuminating Trio on kaunis myös sisältä. Sisältä löytyy kolme eri sävyä joita voi käyttää niin kasvoilla kuin silmilläkin. Illuminating-sana oli minulle jotenkin vähän harhaanjohtava - odotin hohtavaa mutta tämä on lähinnä satiinisen lopputuloksen tuova. Sanoisinkin että tämä sopii siis niille jotka eivät kaipaa diskopallo-efektiä kasvoilleen.

Värejä voi käyttää yksitellen tai yhdessä. Itse tuputan kaikkia sävyjä varovasti tiiviiseen pieneen kabukiin ja käytän aurinkopuuterin tavoin. Pigmentti on runsasta joten tämän kanssa saa kyllä överit jossei kiinnitä huomiota siihen millä paineella tätä taputtelee!


Alla olenkin havainnollistanut tämän kauneuden käytettäessä kevyellä kädellä. Tosin minähän olen niin lakananvalkoinen että mitä tahansa väriä tuovaa tuotetta saa käyttää varovasti ;)

Kaikkia värejä yhdessä käytettäessä lopputulos on lämmin muttei oranssi niinkuin kovin valitettavan monet aurinkopuuterituotteet ovat. Ajattelin aluksi että voisin käyttäää vaaleinta raitaa yksin vähän niinkuin korostuspuuterina mutta tottakai sekin oli omalle ihonsävylleni liian tumma siihen tarkoitukseen! :D

Pohjan läpinäkyvyys vetoaa minuun jotenkin ihan täysillä! Rasiassa tulee myös kannen iso peili joka auttaa meikkailujen muissakin vaiheissa.


Sothysiltähän löytyy oma suomenkielinen verkkosivunsakin (www.sothys.fi) josta löytyy hoitoloita jotka myyvät myös merkin kosmetiikkaa. Toivoisin tosin itse verkkosivujen olevan hieman laajemmat mitä tulee erilaisiin tuotteisiin ja hintatietoihin. Hintaa tällä Illuminating Triollahan siis on 65e.


Kumpi on sinun juttusi,mattabronzeri vai diskopallo?

2 kommenttia: