tiistai 1. maaliskuuta 2016

Kai huulirasvojen kanssa saa lapsettaa?

Eos se osaa luikerrella aikuisemmankin lapsenmielisen sydämeen. Merkki on nyt julkaissut jo jokusen kerran itsekoristeltavia huulirasvapalloja ja minun on myönnettävä että en voinut pitää tassujani erossa noista pienen pienistä tarroista joilla pallerot voivat tehdä omannäköisikseen.


Tässä kolmen paketissa oli mukana rajoitettuna eränä saatava Vanilla Bean, Sweet Mint ja Pomegranate Rasberry. Punainen Pomegranate Rasperry pääsikin heti käyttöön :)

Tässä on herkullisen makea tuoksu,haistan tässä sekä granaattiomenan makeuden että vadelman kirpeyden. Tämä vielä maistuukin makealta joten se on todellakin hyvä pitää pois pienempien käsien ulottuvilta tai se voi päätyä lounaaksi.


"eos lip balm in Pomegranate Raspberry is 95% organic, 100% natural, and paraben and petrolatum free. Packed with antioxidant-rich vitamin E, soothing shea butter and jojoba oil, eos keeps your lips moist, soft and sensationally smooth."

Eosin huulirasvat ovat olleet minulle aiemmin aivan vieraita joten olikin kiva kokeilla miksi nämä ovat kiivenneet osan lemppareiksi ja osan inhokeiksi. Huulirasvan pyöreä pallopää on lähes kivikova joten huulirasvan ulkonevaa osaa tuskin saa rikottua. Se levittyy huulille todella vaivatta ja jättää luonnollisen pinnan,ei kiiltävän muttei mattaisenkaan joten voisin kuvitella tämän menevän läpi jopa kiiltoa pelkääville miehillekin.

Ja mikä tärkeintä,ei jätä vaaleaa kerrosta huulille vaikka tätä hinkkaisi kuinka paksun kerroksen! Kosteuttavuudessaan tämä on hyvä päivähuulirasva - pitää huulet joustavina mutta ei tarjoa tehohoitoa mitä itse ainakin olen öisin vailla.


Ja sitten tottakai siihen Eosin tarjoamaan ihanaan vastustamattomaan hömpppään.. Kuinka moni voi vastustaa näpertämistä näiden kanssa? Tulee ihan mieleen laspsuus ja tarrakirjat! :D

Olen itse törmännyt Eosiin Sokoksella,Carlsonilla ja Anttilassa,tämän lahjapakkauksen saatavuudesta en ole aivan varma mutta toivottavasti näitäkin vielä on saatavilla.Onko teillä tuoksulemppareita huulirasvoissa?

2 kommenttia: