sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Perusturvallista värihiuksille

Kun nyt värinaamiot ja suoravärit on kaikkialla,tuli sitten mieleen kokeilla Biozellin "normaalejakin" tuotteita niiden värinaamioiden ja värishampoiden ohella :)

Biozellin shampoo ja hoitoaine värjätyille hiuksillehan käy muillekin kun vain värjätyille hiuksille. Tässä on lähinnä ajettu sitä takaa että shampoo on hellävaraisesti puhdistava ja hoitoaine silottava. Merkille tuttuun tapaan tässäkin on hypo-tuoksu eli sen ei pitäisi ärsyttää edes niitä herkkänenäisimpiä. Itse ainakin koen sen todella miedoksi.


Näin Biozellin sivuilla kerrotaan shampoosta ja hoitoaineesta:
"Shampoo sekä hoitoaine sisältävät kosteuttavaa ja ravitsevaa E-vitamiinia sekä vahvistavaa ja korjaavaa Pro-vitamiini B5:ttä. UV-suoja ja mangouute ehkäisevät hiusvärin haalistumista ja suojaavat hiuksia haitallisilta vapailta radikaaleilta. Shampoo on parabeeniton ja siinä on raikas hypotuoksu, joka ei sisällä allergisoivia ainesosia."

Shampoo vaahtoaa pehmeästi ja pesee hiukset mielestäni hyvin mutta jättää hiukset jo valmiiksi aika liukkaan tuntuiseksi. Sanoisin siis tämän olevan hellävarainen muttei kuitenkaan hiuksia likaiseksi jättävä. Tästä jäi ihan hyvät fiilikset,tosin olen jo niin tottunut erilaisiin tuoksuihin että tässä se tuntui todella miedolta.

Hoitoaine oli jotenkin.. Neutraali. Hoitaa muttei kuitenkaan niin hyvin että tämän yhdistäisin olevan värjätyille hiuksille. Hoitoteho oli ookoo muttei mitenkään mullistava ja tämän päälle pystyi ihan huoletta laittamaan vielä hiusöljyäkin eikä hiuksista tullut yhtään raskaat.


Pitäisin näitä siis sellaisena "turvallisina perus-kaksikkona". Shampoo ei takuta eikä hoitoaine jätä raskaaksi. Negatiivista löysin tuubien korkeista,toinen korkki oli hajalla jo minulle tullessaan ja toinen hajosi käytössä. Kannessa oleva "tappi" siis sälähti irti joten tuubeja ei voinut pitää korkillaan tai kaikki tavara olisi valunut ulos.


Onko teillä kokemusta Biozelliltä muista kuin värjäävistä tuotteista?

4 kommenttia:

 1. Color maskeista on ja myös blondeille tarkoitetusta shampoosta ja hoitoaineesta. Violetti shampoo oli tosi jees, mutta hoitoaineesta en välittänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikähän noissa hoitoaineissa oikeen on.. En tosiaan oo oikeen itekään nille lämmenny O.o

   Poista
 2. Siitä on varmaan jo sata vuotta, mutta muistan ennen käyttäneeni Biozellin lakkoja ja muotoiluvaahtoja. Nykyään Biozellin sävytteet ovat suosikkejani ja pitäisi kokeillakin sitä sävyttävää shampoota :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ite kyl yllätyin positiivisesti niistä sävyttävistä shampoista ja naamioista :)

   Poista