keskiviikko 3. helmikuuta 2016

Päikkärikaverit 2/16

Olenkin jo kerran aiemmin kirjoitellu päikkärikavereistani joten nyt sille seuraa jatkoa. Olen ehdoton päiväuni-ihminen ja elämä on pilalla jos päikkärit jäävät välistä. Tästä syystä siis ihanat päikkärikaveritkin ovat oleellisia!

Paula's Choise on suhteellisen hyvin tunnettu merkki ainakin kosmetiikkapiireissä. Paula Begoun AKA kosmetiikkapoliisi on voimakkaat mielipiteet omaava,alunperin kirjailijana tunnettu,amerikkalainen nainen. Kärsittyään ihonsa kanssa koko nuoruuden päätti hän alkaa ottamaan enemmän selvää kosmetiikan ja ihonhoidon ainesosista joka loppujen lopuksi johtikin siihen että hän kehitti oman ihonhoitolinjansa. Paula käyttää tehokkaita mutta silti turvallisia ainesosia tuotteissaan ja ne ovatkin ilman tuoksuja,väriaineita tai iholle haitallisia aineita.

Sitten pääsemmekin päikkärikavereiden ensimmäiseen tuotteeseen eli Paula's Choicen Resist sarjan Advanced Replenishing Toneriin.

"This super-charged toner instantly calms skin and restores radiance with a diverse cocktail of anti-aging ingredients that preserve and reinforce skin’s barrier.
-Anti-Aging, Wrinkles
-Best for Normal to Dry; Works for All Skin Types
-Antioxidant-rich formula reduces wrinkles & repairs damaged cells
-Licorice extract & acetyl glucosamine improve skin tone
-Soothing formula calms skin while removing last traces of makeup
-Unique milky texture leaves skin looking radiant & feeling unbelievably silky"


Kyseessä on siis lähes geelimäinen kasvovesi jonka itse enemmän yhdistäisin hoitovedeksi. Neste ei ärsytä tai kirvele ja onkin Paulalle tyypilliseen tapaan täysin hajusteeton. Jo yksin se tekee kasvot joustavamman tuntuisiksi mutta itse olen tykännyt tehdä sekoituksen näistä kolmesta tuotteesta kämmenelle ja taputella sen kasvoille.

Paulan tuotteista on vielä sanottava se että INCI-lista on aina pitkä kuin nälkävuosi! Minulla on useammastakin Paulan tuotteesta vielä höpöttelyä tulossa ja on ollut niin outoa nähdä näitä INCI-listoja luonnonkosmetiikantuotteiden jälkeen. Ei sillä,uskon kyllä Paulan käyttävän puhtaita ja hyvin testattuja ainesosia,jokaisella ainesosalla on varmasti tarkoituksensa.Bernard Cassieren Polynesian Nourishing Serum on ollut niin paikallaan pakkasilla. Täytyy myöntää että vasta nyt tajusin tässä lukevan "serum",tämä on ollut minulle niin selkeätä öljyä!

"The vegetal actives contained in the formula, provide nourishing and hydrating properties (Vanilla and Coconut oil). Tamanu oil has been selected for its anti-free radical and UV protective properties."

Kyseessä on siis hyvin öljymäinen seerumi jonka annostelussa kannattaa olla niukka. Tämä on oikeasti ollut voimakkaasti kosteuttava ja jos tätä ei annostele tarpeeksi vähän,on aivan varma että tämä jää pyörimään ihon pinnalle. Pumppu tässä ei ole kovinkaan kuluttajaystävällinen,tipoittain tätä ei pullosta saa vaan ainoastaan täysinä pumppauksina. Tuoksu tässä on miedon "maanläheinen" vaikka odotin tämän tuoksuvan makeammalta kookoksen ja vaniljan johdosta.


Ja viimeisenä jo monelle tuttu Supermoodin Beauty Sleep Absolute Bliss Serum. Mikä olisikaan täydellisempi nimi päikkärikaverille!

"Supermood Beauty Sleep Absolute Bliss Serum on voimakkaasti ihoa uudistava ja palauttava yöseerumi kaikille ihotyypeille. "Kuningatar tuote" yöksi – käytetään sellaisenaan. Sen pääraaka-aine on merifenkolin kantasolu-uute, joka uudistaa tehokkaasti ihoa yön aikana. Koostumus on ylellinen ja erittäin kosteuttava, tuoksu on puolestaan lämmin ja vaahtokarkkimainen. Jättää ihon kosteaksi ja täyteläiseksi."

Tätäkin suositellaan annosteltavan tipoittain mutta pumpun ollessa tämän verran jäykkä,ei se oikein onnistu. Tämä lasinen mattapullo tosin on niin kaunis! Monet ovat haistaneet tässä hattaran,minun nenääni tulee vaan samantyyppinen pohjatuoksu kuin aiemmin kokeilemassani Supermoodin tuotteessa - se mäntysuopa! :D

Seerumissa on merifenkolin kantasolu-uutteen lisäksi öljyjä joten tämänkin on voimakkaasti kosteuttava tapaus.


On ollut näitä sekoitellessa hauska huomata miten ihonkosteuttamiseen ei välttämättä tarvitse paksuja tuotteita,näissä nestemäisissä on ollut öljyjä ja kosteuttavia ainesosia aivan tajuttomasti. Kun nämä sekoitettuna taputtelee iholle,jää se hövelillä annostelulla öljyisen kostean tuntuiseksi mutta päiväunien jälkeen iho näyttää kirkkaammalle ja rauhoittuneelle päivän kiukutteluista.


Onko Paula's Choice teille tuttu merkkinä?

2 kommenttia:

  1. Öljyseerumit on nykyään tosi yleisiä ja mun on ollut itsekin erittäin vaikea mieltää niitä, koska mulle öljy ja seerumi on aina olleet eri juttu. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siis oon sun kanssa aivan samalla linjalla! :D

      Poista