keskiviikko 24. helmikuuta 2016

Ihasteltu ja ihmetelty?

Tänään vuorossa yksi näistä jännistä tapauksista. Eli siis V10 Plus Water Base Peeling.

Olettekin varmaan aiemmin ehtineet lukea tästä muista blogeista mutta olihan se minunkin tätä testattava ja ihmeteltävä. Blogeissa on yleisestiottaen ihmetelty miten läpinäkyvä kasvoille levitettävä geeli voi ihoon hierottaessa irroittaa kuoleen ihosolukon valkoisiksi huomattavaksi möykyiksi ja näinköhän kyse on vaan "visuaalisesta stuntista" eikä oikeasti noin tehokkaasti toimivasta tuotteesta.

Tämän ihmettely meni niinkin pitkälle että muistan lukeneeni jonkun kokeilleen geeliä ei elävällä pinnalla ja pistäneen merkille että siinä se ei kökkööntynyt valkoisiksi möykyiksi hierottaessa joten ainakin siinä on oltava jonkin sortin perää että tämä todella irroittaa kuollutta ihosolukkoa ihon pinnalla tehden kuolleista ihosoluista pieniä palleroita geelin sekaan iholla.


Näin tästä tuotteesta kertoo itse www.v10plus.fi:

"Tämä kirkas, rakeeton kuorintageeli sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle ja akneiholle. Se poistaa kuolleen ihosolukon ja epäpuhtaudet hellästi, mutta tehokkaasti ilman kuorivia rakeita. Kirkastaa ihoa välittömästi. Kuorintageelin sisältämät tehoaineet (Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Dicocodimonium Chloride, Steartrimonium Bromide) reagoivat erittäin nopeasti kuolleen ihosolukon proteiinien kanssa ja poistavat tehokkaasti kuolleen solukon ihon pinnalta. Irronnut kuollut ihosolukko tuntuu hetken päästä geelin seassa pieninä hiutaleina. Kuorintageeli sisältää myös riisinkuori- ja merileväuutteita, jotka kirkastavat ja kosteuttavat ihoa. Kuorintageelin vesipohjaisuus takaa sen, että tuote sopii herkällekin iholle, ja että sitä voidaan käyttää vaikka päivittäin. Kuorintageeli on hajusteeton, parabeeniton, väriaineeton ja mineraaliöljytön.

Käyttöhje: Sopiva määrä geeliä hierotaan puhtaalle ja kuivalle iholle. Annetaan vaikuttaa 5 sekuntia ja hierotaan kevyesti sormenpäillä pyörivin liikkein. Kuollut ihosolukko kuoriutuu pois vaaleina hiutaleina. Geeli huuhdellaan pois lämpimällä vedellä. Käytetään iltaisin 1 -3 kertaa viikossa ihon tarpeesta riippuen."
 
Täytyy myöntää että vähän kyllä jännäsin tätä! Geeli on keskipaksua ja tuoksutonta,tosin ihan kuin itse haistaisin tässä alkoholin. Ehkä juuri tästä syystä pelkäsinkin että se kirvelisi tai tuntuisi inhottavalta iholla mutta missään vaiheessa eikä edes äkäisimmällä iholla tuntunut mitään sellaista. Lähes heti geelin levittämisen jälkeen olen alkanut pyöritellä tätä iholla ja pikku pallerot vaan ropisevat lavuaariin. Huuhtelun jälkeen iho tuntuu todella sileältä ja pehmeältä.

Tämä geeli siis ylitti odotukseni. En oikeasti odottanut näin paljon. Tämä sai ihon tuntumaan uskomattoman sileältä muttei yhtään kuivalta,kutiavalta tai kiristävältä. En ole käyttänyt tätä päivittäin vaan viikottain mutta normaalille iholle tämä varmasti sopisi useamminkin käytettäväksi. Uskoisin että tämä todella myös sopisi akneiholle vaikka akne se olisikin ärhäkkä,tämän kanssahan ei tule mekaanista ärsytystä mutta tämä kuorii hellästä kuollutta ihoa pois.


Mikä on teidän ajatuksenne V10 Plus:an tuotteista?

2 kommenttia:

  1. Tää on jännä tuote, mutta toimiva. Mun ehdoton lemppari on C-vitamiini seerumi, se kirkastaa ihoa käsittämättömällä tavalla.<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En päässy mukaan tohon seerumi-hypetykseen sillon aikanaan mut kyl niistä muutama muakin kiinnostas :)

      Poista