keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Hyaluronihappoilua

Ehdinkin jo vihjailla aiemmassa postauksessa miten minulla on uusi seerumi-rakkaus ja tässä se nyt sitten on!

Sothys on merkkinä vaatimattoman kaunis ja juurikin sitä kautta ylellinen. Minuun iskee niin täysillä tämä kullan ja valkoisen yhdisteleminen! Puhumattakaan sitten siitä että esimerkiksi seerumipullon pumppu on aivan loistava. Jostain syystä pumppupullot ovat aivan liian usein ongelmallisia mutta tässä se on vaivaton ja kevyt käyttää.

Mutta jos siis nyt näihin Hydra 3Ha-parivaljakkoon ;)


Hydra 3Ha-nimi kieliikin jo näiden sisarusten tarkoitusperistä. Tämän hoitolinjan tarkoitushan on syväkosteuttaa ihoa ja tehdä siitä taas nuorekkaan heleä. Ihanaa! Kolmekymppiset lähenee kohinalla ja jonkinlaista ihokriisiä on jo havaittavista,mielelläni siis kokeilen tämän tyyppisiä tuotteita.

Hydra3Ha tuotteet siis perustuu kahteen molekyylikooltaan eri kokoiseen hyaluronihappoon sekä patentoituun Boletus 1055-aktiiviaineeseen. Näiden kolmen kombon on tarkoitus palauttaa iholle kosteutta,aktivoida ihon omat kosteutusmekanismit ja uudistaa epidermistä pitkävaikutteisesti.

Tämä Boletus-aktiiviaine kävi minua kiinnostamaan joten tutkiskelin internetin ihmeellistä maailmaa ja törmäsin tälläiseen selitykseen:

(http://liora.lv/eng/useful/dictionary.php?letter=Extract%20Boletus%201055)

"After years of Advanced research in the field of genomics (study of genes), in the SOTHYS R&D laboratory a unique active ingredient has been created. Extract unique variety of polysaccharides are made up by 80-90% from the cellular membranes of a fungus that are irreplacable glycans, and play the most important role in maintaining the skins ability to retain moist in the derma and epidermis, acting on all the moisture circulation stages. Boletus is rich in Vitamin (niacinamide), known by its rejuvenating effect (reduces the number of wrinkles, brightens the pigmentation spots), as well as in phenolic components (Tocopherol – Vitamin E), that are strong anti oxidants. The extract is isolated from the fungi growing in a protected biotope of Limousine, France. Scientific name – Boletus Edulis.
Increases the hyaluronic acid synthesis by 29% in the dermis and by 23% in the epidermis. 
Increases the synthesis of filaggrin 
Antioxidant – “captures” free radicals."


En tiedä oletteko te kiinnostuneita tuosta tieteellisestä selityksestä mutta minua nuo on aina kiinnostaneet ja aika vaikuttavaltahan tuo kuulostaa!

Tästä kaksikosta seerumi todellakin oli se joka varasti sydämeni. Tykkäsin tosin voiteestakin mutta minulla oli tuo kevyempi gel-cream versio joka sitten osoittautuikin minulle käytössä aivan liian kevyeksi. Gel-cream itseasiassa on tälle enemmän kuin sopiva kuvaus,se ei ole ohutta muttei raskastakaan. Sitä pystyy kerrostamaan ja annostelemaan myös voimakkaammalla kädellä,itse sekoitin joukkoon usein tyrninsiemenöljyä ekstra tehoiksi.


Seerumi sitten taas.. Ah. Se on maitomaista,lähes niin sanottua "fluidia",melkein kuin kevyttä voidetta. Tuoksu on pehmeän "merellisen raikas" aivan niinkuin voiteessakin mutta ihan kuin tämän tuoksu olisi hieman makeampi.

Yksi pumppaus riittää paremmin kuin hyvin koko kasvoille ja tämä levittyy kuin UNELMA. Kasvot on oikeasti heti tämän levittämisen jälkeen todella pehmeät ja jo seerumi on sen verran kosteuttava ettei kiirettä voiteen levittämiseen ole. Tämä siis varmasti riittäisi rasvaisemmalle iholle aivan sellaisenaan!


Harvemmin tykästyn seerumeihin mutta tässä selkeästi oli vain "sitä jotakin". En tiedä onko se tuotteen koostumus,ihon pehmeys vai ihan vaan se miten hyvin tämä kosteuttaa jo yksinään. Ehkä ne ovat vaan nämä kaikki ominaisuudet puristettuna yhteen.

Ja mikä on vielä aivan loistavaa,ei tämä ole missään vaiheessa kirvellyt,pistellyt tai ärsyttänyt edes silloin kun ihoni on vetänyt atopian takia hepulit - tarpeeksi hellävarainenkin siis.

Ehkä nyt on aika lopettaa tämä hehkutus ennen kuin alkaa hävettää ;)


Mikä on teidän viimeisin seerumi-rakkautenne?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti