tiistai 16. helmikuuta 2016

Freemania unikaveriksi

Niinno..

Unikaveriksi,hengailukaveriksi,päikkärikaveriksi,käsinaamioksi.. Jokaisessa tarkoituksessa tätä on nyt kokeiltu ja kaikissa se on suoriutunut oikein hyvin ;)

Tämä pirtsakan vaaleanvihreä purkki oli jotenkin minun vaikea yhdistää yönaamioksi,tästä tuli vain niin raikas ja kevyt fiilis. Tuote on kuitenkin tarkoitettu kuivalle iholle ja sisältää vaikka mitä helliviä ainesosia. Se mistä olen Freemanilla aina tykännyt on se että ne sisältävät hyvinkin luonnollisia ja oikeasti helliviä ainesosia,purkit ovat runsaan kokoisia ja tuoksutkin vielä ihania.


Tämä yönaamio sisältää muun muassa kookosöljyä ja karitevoita,erilaisia uutteita ja aloe vera-mehua. Eikö kuulostakin ihanalta? Tuoksu on raikkaan meloninen muttei pätkääkään liian voimakas tai ärsyttävä. Seuraavaksi pääsemmekin sitten koostumukseen!

Koostumus on.. Jännä. Tuubista puristaessa se näyttää lähinnä geelivoiteelle ja iholle levitettäessä tuntuu lähes vetisen liukkaalta,ohuelta. Se mikä tässä oli minulle se yllättävä piirre oli se että "vetisyyden" kuivahtaessa,jää iholle vain öljyinen pinta. Siellä siis ne kaikki ihanan kosteuttavat ja hellivät ainesosat olivatkin!


Tätä voi kerrostaa ja kerrostankin tätä yleensä muutaman ohuen kerroksen että iholle jää öljyinen nahkeus. Tätä voi toki myös sivellä paksun kerroksen kerralla mutta olen huomannut tämän imeytyvän parhaiten levittämällä useampia ohuita kerroksia. Ensimmäinen kerros tuntuu vain katoavan,hyvin tämä siis ihoon imeytyy eikä jää pyörimään ihon pinnalle.

Ja täytyy nyt vielä ylistää tätä Freemanin käyttämää pakkauskokoa. Yleensä varsinkin tälläiset "erikoistuotteet" ovat huomattavasti pienemmissä tuubeissa ja niitä uskaltaakin käyttää vain vähän kerrallaan ettei "tuhlaa" tuotetta. Koska Freeman käyttää runsaampaa pakkauskokoa,olen kokeillut tätä jopa kärsineisiin käsiin työpäivän jälkeen jolloin kädet huutavat armoa desinfiointiaineiden ja pesuvesien jäljiltä. Olin positiivisesti yllättynyt huomatessani että tämä ei kirvellyt ollenkaan. Ihoni on siitä rasittava että vesipohjaiset kosteusvoiteet sun muut yleensä aina kirvelevät tai vähintään polttavat mutta tämän kanssa siitä ei ollut merkkiäkään.


Entä sitten se ihotuntuma aamulla? Pehmeä. Sitä voisi parhaiten kuvailla tuolla sanalla. Iho on joustava ja pehmeä,ei tukkeumia eikä ärsytystä,ei vaikka kerroksia olisi laittanut kuinka monta.


Joko te olette löytäneet yönaamiot?

4 kommenttia:

 1. Hmm. Tätä vois melkeinpä kokeillaki nyt ku saanu ekan kosketuksen naamioihin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on vielä jotenki nii monikäyttönen,jos seuraavaks kokeilis vaik saunassa! :D Eikä viitisen euroo paha ole :)

   Poista
 2. Todellakin olen 2-3 kertaan viikossa lutrailen niillä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kaikkien muiden paitsi happonaamioiden käyttö vielä vähän hajanaista,kai on ne ehottomat lempparit vielä hakusessa.. :)

   Poista