keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Suitsukemaisuutta

Lush on merkki jota en itse ainakaan ihan ensimmäisenä yhdistä tuoksuihin. Tai siis tarkemmin määriteltynä hajuvesiin.

Lush on kyllä tunnettu voimakkaista ja erikoisista tuoksuista tuotteissaan ja ne jakavatkin kovasti mielipiteitä - joko ollaan migreenin partaalla ja ällöttää tai sitten onkin hullaantuneen rakastuneita. Minä kuulun ehdottomasti jälkimmäiseen porukkaan!


Olikin ihana astua aivan tuntemattomalle maaperälle eli Lushin hajuvesien maailmaan,tai tässä tapauksessa kiinteän hajuveden. Sikkim girls.. Hmm. Jo nimi itsessään sai minut kiinnostumaan. Rakastan mausteisia,makeita ja voimakkaita tuoksuja - eihän tämä nimi voisi enteillä muuta?

"Lämmin ja eksoottinen, kiehtova tuoksu jossa häivähtää darjeeling-tee ja itämaiset kukkaissävyt. Lanteiden keikaus ja viekoitteleva hymy… Hienovaraisen viettelevä, eksoottinen kukkaistuoksu heijastelee säveliä ja tarinoita, jotka muusikko Sheema Mukherjee toi mukanaan Intian Darjeelingista. Siellä häntä varoitettiin Sikkimin tytöistä, jotka viettelevät kaksilahkeisia pelkällä silmäyksellä ja lanteiden keikauksella. Jasmiini sekoittuu pehmeästi tämän parfyymin mausteisuuteen ja tekee tuoksusta salaperäisen ja sensuellin."

Enkä olisi voinut olla enempää oikeassa. Tämä tuoksuu suitsukkeille.

Tätä haistellessani tulee mieleeni välittömästi kaikki ne vuodet jolloin poltin kotonani suitsukkeita iltaisin kynttilöiden valossa,musiikin kuiskutellessa hiljaa korviini. Tuoksu on hennon savuinen mutta mausteinen - aivan kuin ne kalliimmat suitsukkeet joita kannoin rakkaudella kotiini Sveitsistä.


Kiinteät tuoksut ovat olleet aina minulle hankalia,en vaan osaa käyttää niitä. Herkän ihon kanssa on niin helppo suihkuttaa tuoksu vaatteisiin mutta en usko sen olevan järi hyvä ajatus tälläisen kanssa.. :D

Tuoksu tuntuu todella voimakkaalta aluksi mutta pieni puuterisuus alkaa häivähtää läpi voiteen sulaessa ihon lämpöön. Voimakkaana se kuitenkin kestää useamman tunnin,tuo pohjan läpikuultava puuterisuus ei vaan miellytä omaa nenääni. Näinköhän tuo tietynlainen puuterisuus on kiinteiden tuoksujen ominaisuus,tämä ei nimittäin ole ensimmäinen jossa törmään samanlaiseen pohjaan?


Tätä katsellessa ja kokeillessa en voi sanoa muuta kun että Lush jatkaa luotettavalla linjallaan - jotain erilaista,muista poikkeavaa ja uniikkia. Olen käynyt jopa miettimään josko alkaisin kaavailla seuraavaa hajuvesi-hankintaani tältä merkiltä!

Vanillary,Karma,Lust,All Good Things ja Sikkim Girls suihkutettavina versioina.. Miksei näitä voisi saada jossain multipakkauksissa että pääsisi kerralla kunnolla rakastumaan?


En voi olla muuta kun positiivisesti yllättynyt Lushin tuoksuluomuksesta. Olisipa markkinoilla enemmänkin näitä tuoksumaailman Wild Cardeja!


Onko Lush teille enemmän ihonhoitomerkki vai osaatteko yhdistää sen hajuvesiin?

4 kommenttia:

 1. En kyllä yhdistä Lushia tuoksuihin, vaikka tiedän, että heillä sellaisia on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tää merkki mullekin jotenkin aika uus ajatus tuoksujen suhteen!

   Poista
 2. Karma on ensimmäinen tuttavuus Lushilta ja siitä tuli nimikkotuoksuni. Kukaan muu ei pidä siitä. Saan kuulla tuoksuvani suitsukekaupalle tai homeelle (patsuli). Pääsisinpä tuoksuttelemaan muitakin Lushin tuoksuja. KRONOS

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on suitsukemaisuuden ehdoton kannattaja! Rakastan syviä,tummia ja savusia tuoksuja<3 Lushilla on kyl useempikin tosi houkuttava tuoksu!

   Poista