keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Santen suihkussa voitelua

In Shower Bodylotionithan ovat minulle SE juttu. Varsinkin talviaikaan kutinasta on helpointa päästä eroon näillä suihkuhetkien ihmeillä jotka sipaistaan pintaan,huuhtaistaan pois ja siinä se!

Ikuinen rakkauteni näiden saralla kuitenkin löytyy Lushilta. Ro's Argan on voimakkaan öljyinen ja jättääkin ihon nahkean öljyiseksi huuhtelun jälkeen. Tuo tunne on aivan ihana eikä välittömästi suihkun jälkeen ole juostava rasvapurkille.


Messuillessani törmäsinkin sitten Santen versioon joka ei olekaan pistänyt silmääni aiemmin kaupoissa kierrellessäni. En tiedä minkälainen saatavuus tällä on ylipäätänsä? Ja kun messuilla vielä oli kaksi yhden hinnalla-tarjous,oli päätös selvä. Nappasin kiireellä hyllyn kaksi viimeistä vartalonhoitoainetta ja kipitin kassalle.

Santen valikoimissa tästä oli vain tämä yksi variaatio. Tämä sisältää granaattiomenan siemenuutetta,manteliöljyä,karitevoita ja macadamiaöljyä. Oletteko muuten pistäneet merkille miten paljon nyt on tuotteita tarjolla joissa on jonkin sortin pähkinäöljyjä?


Purkkia lueskellessani arvelin että tämä olisi aika täyteläinen ja kosteuttava mutta eihän se sitten ihan niin mennytkään. Voiteessa on hyvin "niveamainen"-tuoksu,se on yllättävän ohutta ja huuhtelun jälkeen ainakaan minun ihoni ei jää edes nahkeaksi. Niinpä siis suihkun jälkeen oli kuitenkin kiireellä käytävä rasvailemaan. Täytyy sanoa että kävi vähän jopa harmittamaan.

Toivoisin että Santelta tulisi näistä toisenlaisia versioita ja ennen kaikkea,kosteuttavamman paksuja! Jo ihan siihen vedoten että niin moni on herkkä erilaisille pähkinöille jopa ulkoisesti käytettäessä.


Oletteko te pysyneet mukana tässä In Shower-rakastumisessa?

2 kommenttia:

  1. Mulla on tuo samainen voide käytössä ja oon kyllä tykänny :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taitaa olla mulle vaan vähän turhan keposta kosteutustehoiltaan.. :)

      Poista