maanantai 11. tammikuuta 2016

Höpöhöpöjä

Aamupostaus nyt jäi ihan kokonaan joten ajattelin näin maanantai-illan kunniaksi julkaista vaan tälläisen höpöhöpö-postauksen ja samalla näyttää käytännön esimerkkinä miltä näyttää vasta postauksessakin höpötelty Avonin Lava Love sävy. Sehän on siis alapuolella olevassa kuvassa ylempänä.


Tiedättehän niitä päiviä kun yöllä on nukuttanut huonosti ja koko päivä on mennyt kömmäillessä milloin mitäkin? No tämä päivä oli juuri sellainen!

Näistä kuvista ilmenee mielestäni hyvin se miten kermaisen upeasti levittyvä tämä on! Sävy on tosi intensiivinen,levittyy upeasti,antaa kauniin kiillon ja tuntuu lähes voimaiselta. Sävyä voisi oikeastaan kuvata paloautonpunaiseksi - se on ennemmin kirkas kuin syvä.

Nämä värit ovat minulle ongelmallisia koska olen niin kalpea,ne saavat minut näyttämään välittömästi kalpeammilta. Väri on nimittäin vielä intensiivisempi kuin alla olevat kuvat antavat edes ymmärtää!


Olenkin joskus maininnut miten minulla on tapana vääntää naamaani ja tässä teille maanantain piristykseksi oiva esimerkki - tältä kameran tällä puolella aivan liian usein näyttää!


Onko teidän viikkonne alkanut sulavasti?

2 kommenttia:

  1. Ihana puna tuo Lava love! En voi sanoa, että viikko olisi alkanut kovinkaan sulavasti, mutta tässähän tämä menee. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo täällä on kyllä ollu koko viikon hieman käynnistymisongelmia.. :D

      Poista