keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Tuoksutonta hoitoa käsille

Höpöttelinkin jo muutamasta saman sarjan kasvojenhoitotuotteesta joten miksi sitten ei myös käsirasvasta!

Minullahan on aika kovat vaatimukset mitä käsirasvaan tulee. Yökäytössä sen on oltava paksu ja täyteläinen,sen on jätettävä kädet pehmeiksi ja iho joustavaksi. Jos käytän käsirasvaa päivällä taitaa vaatimukset olla vieläkin kovemmat. Käsivoiteen on oltava ohutta,vikkelästi imeytyvää mutta sen on OIKEASTI pehmennettävä ihoa paksun voiteen tavoin.


Sillä tämä Arctic Arbutinin käsivoide olikin ihanan positiivinen kokemus. Ensinnäkin,voide on pakattu pumppupulloon joka tuo tähän jo omanlaistaan twistiä. Voide on hajuton ja siis tarkoitan oikeasti hajuton,ei apteekkimainen tai lääkkeen hajuun vivahtava.

Käsivoide on aika ohutta ja humahtaa ihoon nopeasti. Täytyy myöntää,olin aika ennakkoluuloinen tämän suhteen,lirut käsivoiteet ovat yleensä vain.. No,liruja. Olen käynyt läpi monia ohuita käsivoiteita ja lopputulos on ollut aina sama,en vaan ole tykännyt. Suuntaan aina tönköimmän käsivoiteen suuntaan koska ohuemmat ei vaan minun ihollani "toimi".


Sen sijaan huomasin selkeän eron ihon käyttäytymisessä kun pesin kädet seuraavan kerran. Saippua ei saanut ihoa kiristymään tai kutiamaan,kerrankin se ei ollut moksiskaan. Ja vielä "päivävoiteen" kanssa!

Yöllä edelleen suosin paksuja voiteita mutta tätä voin ihan oikeasti suositella päivä/yökäyttöön muille jotka oikeasti haluavat tuntea käsirasvan vaikutuksen vielä sen poispesunkin jälkeen. Jopa todella herkkäihoinen äitinikin ihastui tähän,mikähän tässä oikeen vetää tykkääjiä puoleensa?


Olen yleensä myös voimakkaasti tuoksuorientoitunut persoona,mitä ihanammalle jokin tuoksuu,sitä suuremmalla todennäköisyydellä siitä pidän. Sama pätee myös äitiini joten tässä on vaan oltava sitä jotain ;)


Mitkä ovat teidän vaatimuksenne käsivoiteen suhteen?

2 kommenttia:

  1. Mulle riittää kunhan käsivoide todella kosteuttaa kunnolla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla tuntuu olevan vaikeuksia sen oman lempparin löytämisessä :S

      Poista