sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Pehmentäviä töppösiä tassuille

Kädet ja jalat ovat valtaosalla ne rankimmin kuivuvat ja kärsivät alueet. Näille alueille on omat tehotuotteensa ja joillakin merkeillä on tehohanskoja tai tehosukkia tähän tarkoitukseen.

Irohalla on molemmat joten olin enemmän kuin utelias että mihin näistä nyt sitten oikeen on!


Molemmat ovat pakattuna omiin pusseihinsa ja pussin avattuani sieltä löytyy yksi pari. Karsastin pussin avaamista,olin ihan varma että nyt sieltä sitten hulahtaa litkut syliin mutta näiden pakkaamisen kanssa ollaan oltu niin ihanan järkeviä - esimerkiksi hanskat olivat rannekohdistaan kiinni toisissaan joten mikään ei päässyt valumaan minnekään,pussi oli täysin kuiva. Hanskat repäistään irti toisistaan ja kädet sujautetaan sisään.


"Hands and Nails intensive treatment gloves. Extra soft with argan oil + shea butter serum and 16 natural extracts. Helps to improve the touch and appearence of your hands."

Hanskat on siis tarkoitus sujauttaa puhtaisiin käsiin 15-20 minuutin ajaksi jonka jälkeen käsiin jäänyt loppu voide vaan hierotaan ihoon kevyesti. Nämä ovat aika hauskat - ulkopuoli on "muovipussimainen" mutta sisällä on sideharsotyyppinen pehmeä kerros johon itse neste/voide on sujautettu. Ulkokerroksen on tarkoitus tottakai suojata sotkulta mutta myös hautoa käsiä ja hanskojen sisään kehittyvän lämmön avulla aukaista ihohuokosia jotta voide imeytyy paremmin.


Näissä olevan voiteen tuoksu oli ihanan pehmeän makea,jotenkin toi mieleeni jonkin vaniljaisen,ihanaa! Pidin hanskoja sen parisenkymmentä minuuttia ja sen jälkeen ujuttelin hanskat varovasti pois. Hieroin käsissä olevan voiteen tasaisesti käsiin ja sen jälkeen annoin niiden kuivua rauhassa.

Tästä ei jää mitenkään rasvainen tunne käsiin,kuivumisen jälkeen kädet tuntuvat aika neutraaleilta. Hanskoissa oleva hoitava aine on lähes nestemäisen voidemaista joten kovin raskas tämä hoito ei ole.


"Feet and toenails intensive treatment socks, extra soft with argan oil + macadamia oil + olive oil serum and 16 natural extracts. Helps to improve the touch of the dry areas of the skin to feel the softness of irresistible feet."

Sukissa on sama toimintaperiaate kuin hanskoissakin. Puhtaat jalat sujautetaan sukkiin 15-20 minuutin ajaksi jonka jälkeen jalkoihin jäljelle jäänyt voide hierotaan kevyesti ihoon. Minulla nämä unohtuivat jalkoihin tunniksi,upsis!


Sukat ovat kyllä reilun kokoiset,sinne jää vielä useampi sentti ylimääräistä mittaa joten nämähän mahtuisi vaikka miespuolisenkin tassuihin ;) Näissäkin on taas sisällä se sama pehmeä harso.

En millään malttanut olla paikallani ja köpöttelinkin liukastellen sukat jalassa (jalka siis livettää pussin sisällä) ennen kuin sain ahaa!-elämyksen.


Tiukat töppöset hoitosukkien päälle ja avot!

Loppujen lopuksi otin sitten sukat pois jalasta ja hieroin jäljelle jääneen voiteen jalkoihin. Yllätyksekseni tämä voide oli aivan yhtä ohutta kuin käsien versiossa,olisin kaivannut voimaisempaa ja paksumpaa voidetta jalkojen hoitoon. Tuoksu näissä tosin oli erilainen,makean merellinen.

Niin hanskat kuin sukatkaan eivät saaneet aikaan mitään ikäviä reaktioita välillä herkässä ihossani. Molemmat täsmähoidot olivat pehmentäviä mutta koska kädet ja jalat ovat minulla puhtaasti kuivat,olisin varsinkin sukkiin kaivannut enemmän syväkosteuttavuutta ja rasvaisuutta. Nämä tuntuivat vähän niinkuin seerumihoidoilta kuivalla iholla. Hanskojen tuoksu oli aivan ihana<3


Oletteko te kokeilleet hoitavia sukkia tai hanskoja joltain merkiltä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti