sunnuntai 27. joulukuuta 2015

Ne hieman erilaiset kasvonaamiot

Nyt on koko joulu syöty itseään tyytyväiseksi joten mikä käykään paremmin tähän hetkeen kuin pieni tunnelman kevennys! Nyt siis haluan hieman höpötellä Jamelan geelikasvonaamiosta.

Olen jemmannut tätä jo vaikka kuinka kauan kun minulla ei vaan kestä pokka katsoa noita kuvia..

Kokeilin yhden naamion verran siis Jamelan mineraalikollageeni laventelinaamiota. Minimi vaikutusaika tässä oli 30 minuttia mutta sen sai antaa olla iholla sen viitisenkin tuntia jos ylimääräistä hengailuaikaa vaan sattuu löytymään. Itse taisin tätä pitää kasvoilla tunnin verran. Vielä olisi kokeiltava saman merkin silmänympärysnaamiokin mutta en tahtonut kokeilla sitä heti samaan syssyyn.


Naamion näkeminen foliokuoressa nesteessä lillumassa antaa kauhuelokuva-vibat. Eikö kenellekään muulle tule elävästi mieleen esimerkiksi Teksasin Moottorisahamurhat-elokuva?

Kun pakkauksesta kuorii naamion esille on se selkeän geelimäinen ja lötkö. Siitä sitten ei kun vaan asettelemaan sitä nassulle! Naamio tuntuu kylmälle ja ihoa alkaakin palentaa jonkin ajan kuluttua naamion kosteuden takia. Mitä pidempään naamiota pitää kasvoilla,sitä pehmeämmäksi se muuttuu.


Ja sitten niihin kuviin joita olen karttanut. Luojan kiitos en nähnyt ketään tämän naamion aikana,johan ihmiset olisivat saaneet halvauksen! :D Tuo nenä"läppä" oli jotenkin aika mielenkiintoinen.

Alussa naamio ei meinaa oikeen asettua mutta lämmettyään se mukautuu paremmin ihoon. Täytyy kyllä myöntää että silmien ja suun aukkoja minun oli pakko suurentaa ja samalla naamio menetti myös osan karmivuudestaan ;)


"Luontaisten rauhoittavien ja tulehdusta hillitsevien ominaisuuksiensa vuoksi laventeliöljy auttaa erityisesti ihon punoitukseen ja laikukkuuteen, sekä hoitaa erilaisia iho-ongelmia, kuten palovammoja, ihottumia ja psoriasista. Epäpuhdas ja akneen taipuvainen iho hyötyy laventeliöljyn antibakteerisista, talintuotantoa tasapainottavista ja huokosia supistavista vaikutuksista."

Itselläni huomasin eniten tuon rauhoittavan vaikutuksen. Iho jää naamion poistamisen jälkeen hieman kosteaksi mutta tyynen oloiseksi ja naamion jälkeen sille oli helppo laittaa kosteusvoide. Kosteusvoide humahti ihoon hetkessä ja pitäisinkin tätä ennemmin rauhoittavana kuin kosteuttavana naamiona.

Kokemuksenahan tämä oli todella hauska ja erilainen,vaikutusaika on vaan sen verran pitkä että suosittelisin tätä sellaiselle joka tykkää himmailla kotona.


Mikä on teille maksimiaika mitä olisitte valmiita pitämään naamiota (yönaamiot poislukien)? 

2 kommenttia:

  1. Jamelan silmänaluksille tarkoitutuissa kultakollageeninaamioissakin oli tosi pitkä aika minkä niitä pystyi käyttämään, mutta puoli tuntia taisin jaksaa niitä pitää. Voidenaamioita tykkään käyttää säännöllisesti, mutta sitten tälläiset naamiot ovat vähän hankalia, koska ne eivät meinaa aina pysyä paikallaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tuo paikallaan pysyminen on kyllä vähän ongelmallista plus että tuntuuhan tuo vaikutusaika kovin pitkältä!

      Poista