maanantai 7. joulukuuta 2015

Loppuneet 11/15

Nämä loppuneet taas meinasivat hieman viivästyä,tahtoo olla tuo valonmäärä jo sen verran kortilla. Kohta se on varmaan pakko rakennella jonkin sortin light box-viritelmä!

Tässä kuussa loppuneet eivät olleetkaan niin runsaslukuiset mikä ei ole kyllä harmin paikka ollenkaan ;)


Simplen Kind To Skin Moisturizing Facial Wash on lunastanut paikkansa minun ykkösputsarina. Tällä on lähtenyt ne kaikkein raskaimmatkin meikit vaivatta,kosteuttavaksi tätä en kyllä menisi sanomaan.

Jatkoon? Uusi jo käytössä.

Ogx Anti-Breakage Keratin Oil Contitionerin olenkin jo esitellyt aiemmin. Kyseessä on OIKEASTI öljyinen hoitoaine. Hoitoaine on keskipaksua mutta öljyisyys tuntuu jo levittäessä. Se tuntuu myös huuhdellessa ja vaikka hiukset huuhtelee huolella ja ajankanssa,aamulla hiukset harjatessa ne tuntuvat edelleen öljyisiltä etenkin latvoista. Tämä ei ole kuitenkaan lässäyttänyt hiuksiani ja olen pitänyt öljyisyyttä plussana. Tuoksu on voimakkaan parfyyminen.

Jatkoon? Luultavasti jossain vaiheessa,olihan tämä jo nytkin toinen purkkini.


Natural Coden Skin Perfector Matt Powder on uskollinen vakkarini. Vaalein sävy Vanilla on OIKEASTI vaalea ja hoitaa tehtävänsä hyvin. Käytän tätä puuterisiveltimen kanssa ettei lopputulos ole liian kuiva.

Jatkoon? Uusi on jo käytössä.

Rexona Motion Sense Sensitive Antiperspirant tuli napattua matkaan dödöksi jota käytän välittömästi suihkun jälkeen. Toimi tehtävässään kotioloissa,en tiedä miten toimisi arjessa viilettäessä. Tuoksu oli mieto ja miellyttävä,ihmettelen vaan tätä tuoksujen laittamista herkän ihon tuotteisiin kuitenkin?

Jatkoon? Ehkä jossain vaiheessa.


Mia Höydön Kaunis Facial Cleansing Gel onkin jo aiemmin esitelty. Tykkäsin keveän pehmeästä puhdistustehosta ja tuoksusta. Sopii hyvin kakkosputsariksi kun meikki on jo poissa.

Jatkoon? Ehkä.

Arctic Arbutin Serum oli ja ei ollut mieleinen. Tykkäsin siitä että tätä pystyi ihan huoletta laittamaan silmänympäryksillekin ilman ärsytystä. En tykännyt tämän jättämästä nahkean tahmeasta fiiliksestä.

Jatkoon? Ei.


Nyt on taas viime kuukin purkissa,joko te olette joululahjat hankkineet?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti