torstai 17. joulukuuta 2015

Kuukauden Villitykset 12/15

Olen huomannut että omat henk.koht. villitykset vaihtuvat nopeasti aivan niinkuin kosmetiikkamaailmassakin. Sykli on yleensä kuukauden mittainen tai joissain tapauksessa se jää kytemään taka-alalle. Tämän kuukausen pakkomielteistä hauskan tekee se että ne ovat TÄYSIN eri maailmoista!

Mutta tässä nyt siis tämän hetken villitykset!


Kaikkihan nyt Lushin tietää! Ne mustat törpöt joita palauttamalla tyhjinä viitisen kappaletta saa tuorenaamion napattua mukaansa?

Käsintehtyä brittiläistä kosmetiikkaa jonka haistaa jo satojen metrien päähän. Olen aina tykännyt tuoksuista ja varsinkin suihkutuotteissa ihanat ja voimakkaat tuotteet ovat aivan ykkösiä. Tuotteista löytyy puhtaita raaka-aineita ja itsesäilyviä tuotteita.

Lushilta löytyy todella paljon ihoa hemmottelevia voiteita ja pesuaineita,varsinkin näin talvikautena olen näihin aivan rakastunut! Vartalonhoitoaineet,syväkosteuttavat voiteet.. IHANAA! Tosin suihkuöljy ei olisi yhtään hassumpi lisä valikoimaan.. ;)Sanoinhan että nämä merkit ovat aivan eri maailmoista keskenään! :D

Sothys taas on tunnettu ammattikosmetiikkamaisesta luksuksenomaisuudestaan. Ulkomuoto on eleettömän kaunis ja tyyni,yksinkertainen mutta huoliteltu. Uskoisin että hurahtamiseeni on nyt syypäänä yksi seerumi josta kerronkin tarkemmin myöhemmin.

Koostumukset ovat viimesen päälle hiottuja ja tuoksut mietoja mutta ylellisiä. Sothys ei ratsasta luonnollisuudella vaan nimenomaan luksuksen leimalla sekä tieteellisellä tutkimuksellaan.


Katsotaan nyt mikä vie tätä naista ensi kuussa ;)Onko teillä löytynyt jommalta kummalta merkiltä lemppareita?

2 kommenttia:

  1. Mä oon nyt loppuvuodesta innostunut Lushista! Angels on bare skin on nuossut yhdeksi suosikkiputsariksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Millanen se on? Se on jännä et en oo ikinä oikeen päässy kii niiden kausituotteisiin mut niillä on niin paljon aivan uskomattoman kosteuttavia tuotteita kropan hoitoon!♡

      Poista