tiistai 3. marraskuuta 2015

Ruusuun rakastuminen,tai sitten ei

Joskus kohtaa dilemmoja. Tykkää mutta ei tykkää. Tällä kertaa kävi juuri näin.

Flow kosmetiikan ruusu-tuotteet ovat ulkomuodoltaan kauniin simppeleitä,melkein eleettömiä ja niihin on osattu yhdistellä hoitavia ainesosia herkimmällekin iholle. Näihin puteleihin on niin helppo hairahtua!

Tykkäsin molemmista aivan mielettömästi koostumuksen ja rauhoittavien kosteutustehojensa takia mutta tuoksu.. Tuoksu oli jotain mistä en välittänyt.

Tietenkin naiivisti odotin lämpöistä ruusuntuoksua mutta vastassa olikin voimakas,yrttinen tuoksu joka ei edes haihdu iholta. Tässä siis ei ole se "perus vihreä tuoksu" niinkuin luonnonkosmetiikan tuotteista usein puhutaan.Öljyseerumi oli aivan ihanan täyteläinen ja hyvin levittyvä,pieni määrä riittää. Säikähdin aluksi oranssia väriä mutta ihan turhaan,ei sitä kasvoilta erottanut.
Seerumin sanotaan olevan elvyttävä tehohoito väsyneelle,kuivalle ja ikääntyvälle iholle. Se kätkee sisäänsä ruusunmarjan-, arktisen mustikan sekä mustaherukan siemenöljyä sekä ruusun eteeristä öljyä. Kyseessä on siis todellakin hemmotteleva ja pehmentävä,täyteläinen seerumi!

Antioksidantti kasvovoide on myös täyteläinen ja paksu,täydellinen kuivemmalle iholle. Voide on paksun kermaista ja riittoisaa,tätäkään ei todellakaan tarvitse läträtä!
Voide sisältää samoja siemenöljyjä kuin seerumikin mutta sen lisäksi sinne on pakattu hyaluronihappoa joten voitte vaan kuvitella miten atooppinen ihoni tästä nautti.


Sitkeästi kokeilin ja testailin mutta loppujen lopuksi tuoksun haitta päihitti kosteuttavuuden hyödyn ja minun oli pakko siirtää nämä muihin tarkoituksiin. Tuoksu nimittäin tarttui sohvaan,petivaatteisiin,tyynyihin,aamutakkiin ja yöpukuihinkin,ihan uskomatonta!


Oletteko te joskus törmänneet tuotteeseen joka on muuten loistava mutta tuoksultaan luotaantyöntävä?

Aamulla ihoni oli pehmeä ja edellisen päivän ärsytyksistä leppynyt. Meikin levittäminen sujui tasaisesti ja iho tuntui kiristämättömältä koko päivän.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti