maanantai 9. marraskuuta 2015

Puikollinen mausteisuutta

Olen jo aiemmin maininnut miten en oikeen osaa kulkea villitysten mukana. Sabe Massonin tuoksupuikot olivat yksi näistä ja niitä alkoikin näkyä vähän siellä sun täällä ja osa alkoikin keräillä näitä lipastonsa päälle niiden ulkoisen kauneuden takia.

Niinpä kun tulikin aika tähän vähän tutustella,könysin ontuvin ja epäluuloisin askelin kyräillen näitä puikkoja ihastelemaan. Mikä sen ihanampaa kuin epäluuloinen suomalainen!


Muistikuvani kiinteistä tuoksuista oli himmeä mutta kuitenkin vahvasti muistissa. Lapsena muistan äidilläni olleen kiinteitä tuoksuja ja hiippailinkin aina äidin silmän välttäessä niitä tahmeilla sormilla hankaamaan.

Tuoksut eivät olleet lapsen nenään mitenkään miellyttäviä mutta olihan se nyt tehtävä jotain "aikuista". Muistan myös ettei tuoksut niin haitanneet kuitenkaan,kestävyys ja voimakkuushan voidemaisissa tuoksuissa oli aivan surkea.


"Notes:
Head: Bergamot, Cardamom
Heart: Iris, Tolu Balsam, Opoponax, Benzoin
Base: Patchouli, Vanilla, Labdanum, Amber"


Niinkuin tuoksunuoteista huomaakin,valitsin mausteisen ja voimakkaamman tuoksun tästä sisarusparvesta. Olen aina rakastanut voimakkaampia,makeita ja mausteisia tuoksuja. Sabe Massonin parfyymipuikot eivät houkuttaneet minua alunalkaenkaan ihoa hoitavien ominaisuuksiensa takia (vaikka ei sekään huono ole) vaan juuri sen että tuoksut ovat hyvin erilaisia verrattaessa "valtavirta"-tuoksuihin.


Puikko on juuri tarpeaksi kova ettei se murene palasiksi käytössä mutta tarpeaksi pehmeä ettei puikkoa tarvitse painaa ihoa vasten kovaa. Tuoksu leviää iholle pehmeästi ja yllättävän voimakkaana,uskoisin että hoitaviin öljyihin tuoksun sitominen tuo sille kestävyyttäkin paremmin.

Pidinkö siis tästä uudesta tuttavuudesta?

Pidin. Mutta pitäisin enemmän suihkutettavassa muodossa. Herkemmän ihoni takia suihkuttelen tuoksut usein muutenkin ainoastaan vaatteisiin ja tuoksun levittäminen suoraan ihoon tuntui vaan niin kummalliselta. Isot plussat siitä ettei koostumus kuitenkaan jättänyt ihoa liian rasvaiseksi tai ärsyttänyt! Suihkutettaviakin versioita näistä on kuulemma rantautumassa markkinoille.


Yksin en ole tätä tuoksua yleensä käyttänyt vaan yleensä toisen tuoksun lisänä. Tuoksu on kuitenkin sen verran hentoinen pienille alueille levitettynä mutta ihana tuomaan syvyyttä toiseen tuoksuun. Tämän puikon parina on toiminut loistavasti The Body Shopin Smoky Rose,savuisuus yhdistettynä mausteisuuteen,ihanaa!

Jäin silti vielä miettimään muitakin sarjan tuoksuja,Striptease Flowersissa oli sitä jotakin mikä vieläkin jäi kaihertamaan. Ehkä siis kuitenkin heittäydyn vähän tähän villitykseen mukaan.. ;)


Missä muodossa te tykkäätte käyttää tuoksujanne?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti