torstai 12. marraskuuta 2015

Mausteista kasvojenhoitoa

Mikäpä muu onkaan saanut minut hullaantumisen partaalle taas kuin Bernard Cassieren tuote!

Cassierella on oma tuotesarjansa Tribal Spa johon kuuluu Cassieren normaali sarjoista poiketen "trooppisempia" tuotteita niin kasvoille kuin vartalollekin. Tribal-sarja on laaja joukko tuotteita joilla kullakin on juurensa maan tietyssä osassa. Kaikkien tuotteiden päävaikuttavat kasviainesosat ovat peräisin tältä kyseiseltä alueelta.


Mozambique Magic Balm alkaa kiehtoa jo ulkomuodollaan. Voide on pakattu metalliseen pieneen kierrekorkkiseen purkkiin kaverinaan spaatteli.

"The Magic Balm of Mozambique helps to combat free radicals thanks to the properties of argan oil. It is designed for dry/mature skin and those with a tendency for dullness and lack of radiance. A complex of coco, avocado, macadamia, jojoba and primrose oils nourish the epidermis and provide an intense softness and comfort. Fair Trade Shea nut butter gives the product an unctuous texture and royal jelly, combined with tea and coffee extracts helps invigorate the skin and restore radiance. This is the most beautiful cream and can be used as an intense nourishing night cream particularly during the winter months."

Mozambique Magic Balm on siis pakattu täyteen hoitavia ja helliviä ainesosia kovia kokeneelle,vanhemmalle tai kuivalle iholle. Tätä suositellaankin varsinkin kääytettäväksi talvikuukausina.

Itse olen rakastanut käyttää tätä varsinkin saunan jälkeen. Valmiiksi lämmin ja puhdas iho muuttuu hetkessä pehmeämmäksi ja joustavammaksi.


Itse voide.. Se näyttää ihan kinuskivanukkaalta ja tuoksuu aivan taivaalliselta! Siinä on häivähdys trooppisuutta ja mausteisuutta,olin todella positiivisesti yllättynyt. Voin jo jotenkin sieluni silmin nähdä Mosambikin pimeät yöt ja vuorilta saapuvan tuulen. En tiedä kumpi näistä saa aikaan paremman mielen,ihanan erilainen tuoksu vai tuo mielikuva.

Annostelun kanssa kannattaa olla ennemmin nuuka kuin liian runsaskätinen. Voide voi tuntua aika ohuelta mutta on sitäkin enemmän pakattu täyteen muunmuassa öljyjä joten se leviää iholle kauniin kevyelti ja tarvitsee hetken aikaa imeytyä jo ohuena kerroksena.


Ja se lopputulos..
Iho tuntuu aamulla ihanan pehmeältä ja tyynyliina tuoksu kaukomaille,mikä parempaa! Odotan jo innolla miten tämä toimii ihoni kanssa talven hiipiessä lähemmäs.

Niin muuten,jos Cassiere koukuttaa (ja houkuttaa) teitä niinkuin minua,löytää ne myös instagramista @bernardcassieresuomi ja facebookista bernardcassieresuomi ;)


Kaipaatteko te kaukomaille trooppisempiin maisemiin?
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti