tiistai 24. marraskuuta 2015

Inkuto - jotain erilaista

Messuilla törmäsin silmiin pistävään ja ihanan erilaiseen esittelypöytään. Pöytä huokui afrikkalaista henkeä,lämpöä ja värejä.

Kauniit huurretut lasipurkit olivat olivat yksinkertaisuudessaan kauniita."Inkuto perustettiin auttamaan ihmisiä. Tarjoamme 100% luonnollisia, käsintehtyjä, kemikaaleista sekä parabeneista vapaita ihon- ja hiustenhoitotuotteita. Samalla myös Ghanalaiset naiset, lesket ja orvot, jotka tuottavat Shea Butteria ja mustaa saippuaa saavat reilun korvauksen työstään. Tämä auttaa naisia elättämään itsensä ja perheensä, vähentämään köyhyyttä sekä antamaan lapsillensa paremman koulutuksen."

Kyseessä on siis ghanalaisen Edemin yritys joka valmistaa puhtaista raaka-aineista luonnonmukaisia tuotteita.

Minua kiinnosti orgaaninen karitevoi jota oli höystetty pienellä määrällä ruusua. Karitevoi sopii käytettäväksi jopa vauvoille joten tiesin että atooppinen ihoni ei siitä ottaisi itseensä.

Karitevoi sisältää luonnostaan paljon vitamiineja kuten A, E ja F-vitamiineja. Se hoitaa, kosteuttaa, vahvistaa sekä suojaa ihoa kylmältä ja kuumalta,parantaa rikkinäistä ja ärtynyttä ihoa.


Karitevoi on lohkeavan paksua mutta sulaa ihon lämmössä. Määrällisesti tämän kanssa kannattaa olla niukka,pienen pieni lohkaisu riittää pitkälle. Voi sulaa käsien lämmössä nopeasti muttei kuitenkaan ihan nestemäiseksi asti joten levittäminen on helppoa.

Olen käyttänyt tätä pääasiassa käsiin ja kipeän kuiviin sääriin hyvin tuloksin. Iho pehmenee ja "leppyy",suihkuaikaan huomaa ettei vesi kirvelekään tällä kerralla.

Testasin tätä myös atooppisiin ihottumaläikkiini,hilseily ja punoitus alkoi rauhoittua. Hieno tuttavuus siis!


Ruusun tuoksu on tuotteessa todella mieto ja karitevoin oma tuoksu puskee voimakkaammin läpi. Koska kyse on orgaanisesta tuotteesta,on karitevoin tuoksu aika voimakkaan maanläheinen ja ns. suolainen. Ei siis välttämättä paras mahdollinen niille jotka kaipaavat synteettisten tuoksujen terävyyttä.


Minusta tämä merkki on upean erilainen ja positiivisella tavalla huomiota herättävä. Halusin nostaa tämän esille varta vasten,mielestäni Edemin periaatteet ovat kohdallaan ja tuotteet ihania!


Käytättekö te karitevoita jossain muodossa?

8 kommenttia:

 1. Tämä merkki jäi mulla messuilta mieleen, ja tuotekin kuulostaa toimivalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Esittelypöytä oli niin kaunis kaikkine koristeluineen :)

   Poista
 2. Kuulostaapa kyllä mielenkiintoiselta :)! Ite en oo vielä päässyt kokeilemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tälläsillä pienemmillä merkeillä on kyl hauskoja tuotteita ^_^

   Poista
 3. Ihan uus juttu mulle mut kuulostaa kyl tosi kivalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muaki jäi viel vähän uteluttamaan näiden muutama muu tuote :) Uudenlaiset merkit on niin mielenkiintosia!

   Poista
 4. Nää paksut voiteet on ihania yökäsivoiteena, vahvistavat jopa kynsiä. <3

  VastaaPoista