maanantai 9. marraskuuta 2015

Halpaa kynsien fiksailua

Kubissin Suomeen rantautumisesta ei ole edes niin pitkä aika mutta se on alkanut vilahdella siellä sun täällä,tarkoittaen siis blogimaailmaa.

Kubiss on edullisemmasta päästä oleva merkki jolla on valikoimissaan kosmetiikkaa meikkivoiteista kynsienhoitoon. Kauneusmessuilla merkki oli aika reilulla kädellä esillä eikä hinta päätä huomannut!


Eräänä laiskana sunnuntaina en vaan jaksanut panostaa kynsiini mutta tiesin jossen tee niille jotain,murenee ne seuraavana päissä töissä kipeästi. Minullehan siis kynsien lakkaaminen on itsensä ilmaisua mutta ennen kaikkea,kynteni ovat niin heikot etteivät esimerkiksi kestä jatkuvaa käsien pesemistä ilman suojaavaa lakkakerrosta.


Kubissin Nail Care Strenghtener on haalean vaalean violettia mutta kynnellä väri ei toistu. Odotin totutun kiiltävää pintaa tämän lopputuloksena mutta tämä onkin niitä vahvistajia jotka lähes imeytyvät kynteen,se on siis ohutta ja jättää melkein mattapinnan.

Nail Care Ridge Filler onkin sitten kynsiä tasoittava lakka joka onkin alunperin kehitetty käytettäväksi värilakkojen alle. Rigde Filler saa kynsistä tasaisemmat ja "täyttää" jurmuja ja juonteita. Tästä jää haalean vaalea,puoli matta pinta. Lakka tasoittui kynnelle helposti mutta oli mielestäni liian ohutta tuodakseen oikeasti tasoittavaa efektiä.


Molemmat selvisivät haasteestaan yllättävän hyvin. Rigde filler ei lohkeile mutta niissä kohdissa joissa kynsi oli päässyt taittumaan,oli ilmestynyt "halkeama" lakassa. Pelkäsin lakkoja poistaessani että halkeama olisi myös kynnessä ja niin olikin muutamassa tapauksessa,liekö sitten tämä kynsien vahvistaja kuivattaa kuitenkin kynsiä liikaa niiden ollessa niin ohuet ja heikot muutenkin?

Ja ohimennen mainiten,älkää käyttäkö tätä vahvistajaa ainoana aluslakkana värilakan alla niinkuin minä käytin - nyt täällä onkin sitten kynnet riemunkirjavat lakanpoiston jälkeen! :D


Mitä aluslakkaa te käytätte?

2 kommenttia:

  1. Mä en käytä aluslakkaa kuin keltaisten ja vihreiden lakkojen kanssa, jep olen nolo. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on niin ohuet kynnet että tulee jo ihan sen takia laitettua :)

      Poista