torstai 12. marraskuuta 2015

BioEffectin erilaista toteutusta

Tässä onkin nyt sitten tuote joka näyttää ja kuulostaa muista poikkeavalta.

BioEffectin AGF Eye Serumim pakkauksen ulkomuoto on neutraali ja perusmiellyttävä mutta pahvipaketin sisältä paljastuukin ampullin näköinen putkilo. Hopeinen korkki nostetaan irti ja alta paljastuu metallinen kuula. Ampullin pohjasta painamalla saa ampullista kuulan ympärille ns. kerta-annoksen seerumia joka riittää molemmille silmänympäryksille.


Tässä vähän taustaa niille jotka eivät ole BioEffectin tuotteisiin vielä perehtyneet:
 "BIOEFFECT-tuotteet ovat maailman ensimmäiset ihonhoitotuotteet, jotka sisältävät kasveissa valmistettuja solukasvutekijöitä. Patentoitavaa bio­tek­niik­kaa käyttäen solukasvutekijöitä on viety ohran siemeniin. Ohra on kas­va­tettu Islannin uusiutuvalla geotermisellä energialla lämmitetyissä ja va­lais­tuissa nykyaikaisissa kasvihuoneissa vulkaanisessa hohkakivessä ja kas­teltu puhtaalla lähdevedellä. Tällä vihreällä biotekniikalla vältetään ta­van­omaiseen, bakteereissa tai eläinsoluissa tehtävään tuotantoon liittyvä bakteerimyrkkyjen ja mahdollinen ihmisen aiheuttama infektion vaara.
Yhteistyössä biokemian ja dermatologian johtavien asiantuntijoiden kans­sa olemme onnistuneet yhdistämään ainutlaatuinen epidermaalinen kasvu­te­ki­jä, EGF vain puhtaimpiin soveltuviin aineksiin käyttämättä min­kään­lai­sia säilöntäaineita, hajusteita tai tarpeettomia kemikaaleja ja luo­maan tuote, joka vahvistaa see­rumin vaikuttavaa uudistuskykyä ja joka sa­malla täy­den­tää, kosteut­taa, ravitsee ja uudistaa ihoa tuoden uutta heleyttä jopa erit­täin rasittu­neel­le ja herkälle iholle."
Sana "kasvutekijä" on jotenkin pelottava,mutta halusin kokeilla tätä uteliaisuudesta. Seerumi on siis nimenomaan tarkoitettu silmänympärysiholle ja sillä alueella kuivuus,turvotus ja pienet juonteet ovat lähinnä minun ongelmani.

Yksin käytettynä seerumi ei kosteuta ihoani tarpeaksi joten olen aina käyttänyt sitä jonkin muun seuralaisena. Se on lähinäkyvää ja geelimäisen näköistä,levittyy hyvin silmänympärysalueella ja imeytyy suht nopeasti. Mielestäni ampullin annostelumekanismi on aika reiluhko mutta olen sitten levittänyt ylimääräisen poskipäille. Toki kaiken voi levittää silmänympäryksillekin mutta tässä on sama efekti kuin merkin normaalissakin seerumissa - jos annostelu on liian runsas,jää iho tahmaiseksi.


Kokemuksena EGF Eye Serum oli mielenkiintoinen mutta lempparia tästä ei jotenkin tullut.
Tuotekuvaus lupasi juonteiden häivyttymistä,turvotuksen laskemista,kiinteytystä ja hehkua.. Turvotus on minulla ollut aina ongelma ja niin oli tämänkin kanssa,ilmejuonteeni näkyvät enemmän ihon kuivuuden kuin kiinteyden puuttumisen takia joten siihen tämä ei tuonut ratkaisua.


Onko BioEffectin tuotteet teille tuttuja?

2 kommenttia:

  1. Olen käyttänyt kasvoille EFG-seerumia, en huomannut eroa, mutta nyt on 30 days treatment lopuillaan tai oikeastaan olen käyttänyt sitä jo yli 30 päivää, koska pulloista riittää kauemmin ja nyt olen huomannut eron! Lisää blogissa myöhemmin. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itekään en oikeen lämminny sille kasvoseerumille. Noniin,kiusaa vaan uteliasta! :D

      Poista