torstai 12. marraskuuta 2015

Ammattikosmetiikan punaista

Olen huono käyttämään huulipunia. Huulipunien korjailu ei kuulu niihin asioihin joita tekisin automaattisesti tai mielelläni joten tyydyn yleensä huulikiiltoihin - niiden kuluminen on huomaamattomampaa.

Mutta katsokaa tätä sävyä!


Saatuani hyppysiini Mehronin Big Applen olin hetken tyrmistynyt. Se näyttää "vampyyri-punaiselta",juuri sellaiselta joka on minulle ja ihoni vaaleudelle aivan liian kirkas.
Pelkäsin että se tekee minut sairaan näköiseksi. No.. Kontrasti on kyllä vähän hassu vasten meikittömiä kasvoja!


Omien huulieni muoto mahdollistaa ylimaalaamisen joten kokeilin muhkeuttaa vähän näitä luonnon luomia versioita ja hyvinhän se onnistui. Väri on todella pigmentti-rikas ja hyvin levittyvä,laittaisin tämän ennemmin kuivemman kuin liukuvamman kategoriaan.

Itse levitin tämän siveltimellä ihan vaan helppouden vuoksi - voisin kuvitella että näinkin pigmenttistä versiota saisi hangata sormista pois jonkin aikaa tai saisi ainakin sotkun aikaiseksi.


Koska koostumus on kuivakkaa olematta kuitenkaan täysin matta,ei se ainakaan minulla lähtenyt hälyttävästi leviämään huulten ulkopuolelle,todellakin iso plussa siistä!

Tämän kestävyyttä en kerennyt niin paljon testailemaan mutta uskoisin koostumuksesta päätellen että tämä kestää suhteellisen hyvin ja vaikka alkaisikin kulua,jää runsaasta pigmentistä kuitenkin jälkiä aika reilusti huulten pintaan.

Ammattilaiskosmetiikka on ihan oma kategoriansa ja houkuttaisi kyllä kokeilla enemmänkin!

Mehroniahan siis myy ainakin Punanaamio Suomessa ja sehän on liike jolta tykkään ostaa valkoista meikkivoidettakin sekoittaakseni sitä liian tummien meikkivoiteiden kanssa.


Onko Mehron teille tuttu?

2 kommenttia:

  1. Punainen näyttää hyvältä! Itse en varmaan näin punaista uskaltaisi käyttää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tää tahtoo olla mullakin aika kipurajalla! :D

      Poista