torstai 15. lokakuuta 2015

Mansikkamaitoa kasvoille

Flow kosmetiikka lieneen aina monelle jo tuttu luonnonkosmetiikan saralta. Olen kuullut hehkutuksia ihanista jalkoja hellivistä tuotteista ja luonnonmukaisesti ihoa hemmottelevista tuotteista.

Luonnonkosmetiikka on minulle itsessään vielä aika uusi tuttavuus joten uteliaisuus sitä kohtaan on nostanut päätään jo jonkin aikaa.

Mielestäni "kuivanaamiot" ovat aivan loistava idea ja olikin ihanaa päästä kokeilemaan Flow:n mansikkamaito-kasvonaamiota.  Naamio tulee kuluttajalle jauhomuodossa ja se sekoitetaankin itse massaksi veden kanssa. Tosin naamion voi sekoittaa vaikka öljyn tai ruusuvedenkin kanssa saadakseen lisää hoitavuutta. :)Nämä kasvonaamiokuvat ovat.. Mielenkiintoisia! :D

Massa sekoittuu aika paksuksi tahnaksi veden kanssa ja se levitetään kasvoille kymmeneksi minuutiksi. Itse koin tämän vähän kuivattavaksi,sekoitinhan sen tosin vain veden kanssa.

Näin naamion ainesosista kerrotaan;
Valkosavi: mineraalipitoinen,  puhdistaa hellävaraisesti, uudistaa ihosoluja.
Vaaleanpunainen savi: mineraalipitoinen, puhdistaa hellävaraisesti, vahvistaa kapillaarisuonia (couperosa).
Maitojauhe: tekee ihosta samettisen sileän ja pehmeän.
Mansikka: runsaasti C-vitamiinia, kirkastaa ja nuorentaa ihoa, parantaa kollageenin tuotantoa, ehkäisee ja parantaa tulehdusta,  suojaa ympäristön haittavaikutuksilta.
Riisijauhe: tasoittaa ihonväriä, ryppyjä ja pigmenttiläiskiä. Välitön kirkastava vaikutus ja posliinin sileä iho.


Naamion pois pesemisen jälkeen iho tuntuu puhdistetulta mutta aika kireältä.
Uskoisin että parhaimman kuvan tästä saisi kokeilemalla tätä kuuriluontoisesti jokusen kerran viikossa. En ole vielä oikein tullut tulokseen miten tämä toimii minun ihoni kanssa mutta ideana tämä on aivan loistava! Seuraavan kerran kokeilenkin tätä siis öljyn sun muun kanssa sekoitettuna :)


Mitä mieltä te olette jauhenaamioista?

8 kommenttia:

 1. Kuulostaa ihanalta, mä lutraisin tätä kookosöljyyn, ettei olisi liian kuivattava omalle iholle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä ehdotettiin sekotettavaks kermaan tai hunajaanki,vois olla mielenkiintonen :p Jotenki sisänen lapsi herää näissä tälläsissä missä pääsee vähän ite puuhastelemaan! :D

   Poista
 2. Olen itse vasta tutustunut jauhenaamioihin. Idea on kiva ja uskoisin säilyvyydenkin olevan ehkä parempi kuivamuodossa. Omassa kaapissa jonottaa Joik- merkin jauhenaamio. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooooh,Joik on mulle vielä ihan vieras merkki! Ootko kokeillu muita sen merkin tuotteita? :)

   Poista
  2. Joik on virolainen kosmetiikkamerkki, jota saa ilmeisesti Stockmannilta Suomesta ja tietenkin Virosta useammasta paikasta. Oma lempparini on Siidne näöseerum(kasvoseerumi) ja sitten silmämeikinpuhdistusöljy. Äitini taas pitää varsinkin merkin BB-voiteesta. Edullinen sarja ainakin Virossa, josta olen useamman eri tuotteen kotiin raijannut. Osa odottaa vielä käyttöönottoa. :)

   Poista
  3. Oonkin sitä verkkokaupoista kuolannu mut oishan se kyl tuoksuttelemaan päästävä :)

   Poista
 3. Mä oon luullut, että tämä on ihan tavallinen voidenaamio, joten olinpas hyvin perehtynyt asiaan :D. Mulla on kuorintajauhe, jossa on sirotin, joten sitä on kätevämpi varmaan käyttää kuin tälläistä aukinaista purkkia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tossa neuvotaan sekotussuhteet 2 lusikallista jauhetta,1 vettä joten kivasti on menny lusikalla sotkiessa.. :p

   Poista