keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Loppuneet 09/15

Syksy ja sen mukana keltaisen kelmeät sävyt saapuu. Nimittäin kuvienottossa!

Vaikkei enää koko ajan niin päivänvalo riitäkään,onhan se nyt itsepäisesti kuvailtava tuotteita vaikkei ne ihan niin edustavalta kaikissa näytäkään ;)
Phytoceane Aquasaphir anti-aging voide kantautui minulle bloggaaja-kollegalta jo kuukausia sitten mutta meistä ei vaan ikinä tullut kavereita. Voide tuntui silikoniselta eikä kovinkaan kosteuttavalta sekä herkisti ihoa.

Jatkoon? EiPurelogicolin Super Antioxidant Moisturiserista minun on pitänyt kirjoittaa jo jonkin aikaa mutta mitä sitten kävikään.. Yht'äkkiä tämä on loppu! Toisinsanoen,pohdiskelin ja pohdiskelin että mitä mietin tästä mutten oikeen ikinä tullut tulokseen. Voide näyttää geeli-voiteelta mutta ohuen voiteen levittämisen jälkeen jättää jälkeensä jännän öljyisen pinnan.

En ole törmännyt tälläiseen koostumukseen vielä ikinä! Kosteuttavuudesta plussa,tuoksu riiteli oman ihoni PH:n kanssa ja muuttui kitkeräksi eikä tuoksunut enää lainakaan kirpakan sitruksiselta niinkuin purkissa.

Jatkoon? En ole tullut tulokseen vieläkään ;)


Englannista mukaan kantautunut Umberto Giannin Glam Hair Hairspray väittää antavansa voimakasta pitoa mutta sen sijaan sai hiukset näyttämään likaisilta eikä pitänyt niitä millään tasolla paikallaan. Tuoksusta iso plussa,sen takia tämän ostinkin alunperin. Tuoksu on lähes parfyymimainen.

Jatkoon? Ei.


Trindin Hand Repair käsivoiteen miniversio kulki minulla laukussa mukana,en ikinä vaan ollut tarpeeksi sinut tämän kanssa ottaakseni tämän "oikeasti" käyttöön. Koostumus on liian lirua omaan makuuni,kosteuttavuus kevyttä ja tuoksu jotenkin hyvin vanhanaikainen.

Jatkoon? Ei.


Natural Collection on merkki jota nappasin myös briteistä mukaani. Nimensä mukaisesti,merkillä on hyvin luonnollisia sävyjä ja luonnollisia koostumuksia tuotteissaan. Merkin tuotteet pyörii jokusen punnan kieppeillä ja tämä olikin minulle täysi floppi. Koostumus oli liian voidemaista joten se liimasi ripset yhteen.

Jatkoon? Ei.


Trind Nail Repair on vanha rakas jonka näkee kyllä jo koostumuksestakin! :D Kohtuudella käytettynä,minulla siis aluslakkana,on tämä toiminut oikeen kivasti. Vahvisti kynsiä niin käytettynä muttei kuitenkaan kovettanut kuivan hajoavaksi.

Jatkoon? Uusi on jo käytössä.


Estee Lauderin Sumptuous Extreme minikoossa oli kiva tuttavuus. Massa oli tarpeeksi erottelemaan ja harja esti mahdollisen klimppiintymisen. Kätän aina kahta ripsaria,ensimmäistä erottelemaan ja toista tuomaan runsautta,tämä oli hyvä ensimmäisen ripsarin tehtävässä.

Jatkoon? Ehkä.


Seuraavaksi onkin siis ihan "nimettömän" firman väritön kynsilakka joka on napattu mukaan varmaankin vuosia sitten kun tarvitsin ohutta väritöntä lakkaa toisen ohentamiseen. Hoiti asiansa ihan hyvin siinä missä pitikin,muuten en oikeen osaa muuta sanoakaan.

Jatkoon? Ei.


Nivean Q10 yövoide on varmasti monille tuttu,jossei muuten niin ulkomuotonsa puolesta. Ostin tämän kun kiireellisesti tarvitsin yövoidetta ja olinhan utelias miksi tämä on niin suosittu. En välitä "perus-nivean tuoksusta" joten en tykännyt tästäkään. Voide jäi lähinnä pyörimään iholle ja jätti ihon aika limaiseksi. Käytinkin siis tämän loppuun käsissä.

Jatkoon? Ei.


Dovella on kiva valikoima suihkugeelejä nykyään joten Doven Pistachio cream with magnolia oli vaan summan mutikassa mukaan napattu vaihtoehto. Tykkään Doven kermaisuudesta ja hellästä pesutehosta eikä se petä ikinä. Tuoksu alkaa pehmeän makeasti mutta muuttuu hyvin kitkerän saippuamaiseksi mistä minulta iso miinus.

Jatkoon? Eri tuoksussa kyllä.


Mitä te odotatte pesutuotteilta?

2 kommenttia:

  1. Purelocigolilta en ole tuota kokeillutkaan, mutta se naamio on aivan ihanaa tavaraa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se naamio onkin mulle ihan tuntematon ^_^

      Poista