keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Hunajanomaista inkiväärin kosketusta

Tämä postaus on jäänyt roikkumaan koska en tiedä mitä sanoa.


Miten kuvailla tätä hunajan väristä,lähes vahaa muistuttavaa voidetta joka sulaa ihon lämmössä öljyisen pehmeäksi eikä ärsytä ihoa kuivinikaan hetkinä?

Olen pohtinut ja voidellut.

Alunperin saadessani purkin käsiini mietin että miten pieneltä se näyttää,sehän loppuu aivan kesken! Mutta ei. Tämän suhteellisen kiinteä koostumus on riittoisaa ja sulaessaan käsiin sillä voitelee isommankin alueen.

Öljyjen ja vahan ansiosta tämä soveltuu hienosti vaikka hierontaan. Imeytyminen kestää aika kauan mutta aamulla iho on niin pehmeä ja leppynyt. Suosittelisin tätä siis eritoten kuivaihoisille ja niille joille imeytymisajalla ei ole niinkään merkitystä.


Tämä pohdiskelua aiheuttanut tuote on siis Bernard Cassierin Mango-Ginger Massage Butter. Purkki on jämäkkää muovia ja kiinnitysmekanismi napakka,varovasti siis availun ja sulkemisen kanssa toisin kuin minä ;)

Odotin makeaa mangoa ja äkäistä inkivääriä avatessani purkin mutta vastaan tulikin todella mieto ja pehmeä hedelmäinen tuoksu. Inkivääriä en tässä itse haista mutta tunnen sen ihollani - tätä ihoon hieroessa tuntuu todella lievästi lämmittävä tunne.


Tämä on ollut parhaimmillaan saunan jälkeen ihon vielä ollessa lämmin ja vastaanottavaisempi. Myös kuivat kädet ovat tätä rakastaneet.


Pidättekö te tujakammista vartalovoiteista?

2 kommenttia:

  1. Tässä on selvästi samantyylinen koostumusta kuin Bakelin Efabodyssa tai BioAroman Jasmiinivoiteessa, ovat muuten sairaan ihania käsille yöksi molemmat. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miten alkokin tuo Jasmiinivoide kuulostaa houkuttavalta! :o

      Poista