tiistai 22. syyskuuta 2015

Sisäistä kosteutusta ja kiinteytystä

Lisäravinteet.

Ihmisillä on todella eriäviä mielipiteitä niistä mutta minun näkökulmani on että olen valmis niitä kokeilemaan,eihän niissä mitään häviäkään! Suomen kaltaisessa maassa kuitenkin seula on aika tiukka ja vaaratilanteita lisäravinteiden saralta harvemmin tapahtuu.

Niinpä halusinkin kokeilla Puhdas+ merkin Youth Capsules:ia ja glukosamiinia.


Youth Capsules tahtoo tuoda sinulle kosteutetumman ja kiinteämmän ihon,boostaamalla myös kroppaasi c-vitamiinilla ja onhan tässä biotiiniakin hoitamaan kynsiä ja hiuksia.

Kynteni ovat aina olleet onnettomat ja ihoni oikutteleva joten lähdin tähän innolla mukaan!Ja sitten se glukosamiini.

"Glukosamiineja käytetään maailmanlaajuisesti nivel- ja selkävaivojen sekä iskiaksen oireiden hoitoon sekä perushoitona, jonka tarkoitus on suojata nivelrustoja rappeutumasta. Glukosamiini on rustojen, nivelpintojen ja selän välilevyjen sekä nivelnesteen rakenneosa, jolla on ratkaiseva merkitys rustojen joustavuudelle ja kestävyydelle."

Toisinsanoen niinkuin voitte arvata,on minulla ollut lapsesta asti ongelmia nivelien kanssa ja ajattelin että jos jokin helpottaa esimerkiksi pakotuksen kanssa,on sitä ehdottomasti kokeiltava!


Kauneus-kapselien kanssa olin positiivisesti yllättynyt.
Iho tuntui rauhallisemmalta eikä kuivia läiskiä ilmestynyt minnekään kuurin aikana vaikken vaihtanut ihonhoitorutiiniani. Kynsistä on hankala sanoa koska niiden kasvu on hidasta ja työni niille raskasta. Nyt vaan kävi uteluttamaan,mitenhän radikaalisti tämän vaikutuksen näkisi hankalana talvikautena?

Glukosamiinia en usko syöneeni tarpeeksi kauan. Tosin tähän mennessä olen vakaasti sitä mieltä että niveleni ovat vähemmän kankeat aamuisin vaikka samaa pakottamista esiintyykin. En siis usko että olisi huono ajatus jatkaa näitä pidempään!


Mikä on teidän mielipiteenne lisäravinteista?

2 kommenttia:

  1. Mä syön ja vannon lisäravinteiden nimeen. Ne oikeasti ovat vaikuttaneet suotuisasti omaan ihoon. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alan kyllä itekin vakuuttua kovasti näistä!

      Poista