lauantai 5. syyskuuta 2015

Loppuneet elokuu

Viime kuun loppuneet on nyt vähän jääneet roikkumaan mutta here we are!

Tästä läjästä en tiedä pitäisikö tuntea häpeää vai helpostusta,ilmeisesti viime kuu oli tälläinen "hankkiudutaan kaikista jämistä eroon"-kuukausi.

Mutta aloitetaanpa!



Nspa Hair Rituals Repairing Hair and Scalp Miracle Mask oli taas näitä Englannista mukaan napattuja tapauksia. En tykännyt käyttää tätä hiusnaamiona mutta päänahkaan hierottuna varsinkin saunailtoina. Hiuksissa tämä tuntui liian "voimaiselta" eikä silottavalta. Mieto vaniljainen tuoksu oli ihanan rentouttava.

Jatkoon? Kyllä jos eteen sattuu!


Garnier Responsin Avocado Oil&Shea Butter Caring Shampoosta olenkin jo kirjoittanut. Tästä tuli yksi lemppareista ihanan fiiliksen takia jonka se jätti jo ennen hoitoainetta. Tuoksukaan ei ollut hassumpi ;)

Jatkoon? Kyllä.


Lorealin Skin Perfection Purifying Gel Wash ei vaan ikinä voittanut minua puolelleen. Ei ollut järin tuju eli syväpuhdistavasta tämä ei mene mutta geelin sisältämän viilentävän ainesosan takia ei voi käyttää ykkösputsarinakaan.

Jatkoon? Ei.


Emendon Hunaja Vartalovoiteesta tykkäsin sen jättämän tunteen ja paksuuden takia mutta tuoksu ei vaan iskenyt. Se oli vahamainen,muistutti minua mehiläisvahakynttilöistä.

Jatkoon? Ei.


Loreal Elvital Extraordinary Oil hoitoaine on myös kirinnyt suosikkeihini marketti-pesuaineista ja ostankin sitä aina jättipullon jemmaan. Siinä on kivan erilainen tuoksu verrattuna muihin marketti-hoitoaineisiin ja se jättää hiukset ihanan tuntuiseksi.

Jatkoon? Uusi pullo hengaa jo kylppärissä :)

Biozellin Reconstructive Miracle Mask jäi minulle jotenkin valjuksi kokemukseksi. Tuoksu muistutti hiusvärien mukana tulevia hoitoaineita eikä hiukseni välittäneet tästä niin kovasti.

Jatkoon? Ei


Imperial Leather on "brittiylpeys" joka on varmasti tuttu aika monelle. Olen käyttänyt useita näistä ja kosteuttavin versio tähän mennessä on vasemmalla näkyvä Blissfull Escape. Tuoksu oli mieto ja koostumus runsaasti vaahtoava ja paksu. Oikealla oleva sesonkituoksu olikin sitten niin iso törppö että se ehti seistä kylppärissä kaaaauan! Tuoksu oli makean mieto mutta ihoa aika paljon kuivattava.

Jatkoon? Ei kumpikaan.



 Too Facedin Lash Injectionista minun piti kirjoittaa postaus erikseenkin mutta sitten.. En vaan tiennyt mitä sanoisin. En tiedä sattuiko minulle ns. maanantai-kappale mutta tämä oli mitäänsanomaton,todella kuiva,enkä saanut ripsiä näkyviin edes kerrostamalla.

Jatkoon? Ei enää edes uteliaisuudesta.

Essencen Eyeliner Penin ostin uteliaisuudesta ja tottakai sen halvasta hinnasta johtuen. Nestemäiset eyelinerit voivat olla hankalia jos kädet vähänkään tärisee,nämä antavat sen helpommin anteeksi. Pigmentti ei ollut kovin syvän musta mutta olin yllättynyt että tämä kesti minulla käytössä kuivamatta suunnilleen puoli vuotta.

Jatkoon? Mahdollisesti mutta nyt kokeilussa on Collectionin rajaustussi.


Lumene Sensitive Touch Instant Relief Serum on rauhoittava seerumi herkälle iholle. Ostin sen pahimmilla pakkasilla kun ihoni oli taipuvainen polttelevaan kuivuuteen ja ihottumaan. Seerumi ei ärsyttänyt mutta ei se myöskään rauhoittanut tai kosteuttanut. Se tuntui ennemminkin kelmulta ihon päällä.

Jatkoon? Ei.


Nivea Stress Protect Antiperspirant suoritti ihan kunniakkaasti yödödön virkaa. Käytän joka ilta suihkun jälkeen nestemäistä antiperspiranttia ja aamuisin suihkutettavaa. Aamuisin kainalot olivat silti raikkaat.

Jatkoon? Mahdollisesti mutta nyt oli tuoksun vaihdon paikka ;)


Soap&Gloryn Fab Pore Facial Peel ei kumissut tyhjyyttään mutta se alkoi olla sen verran vanhaa että se joutaa roskikseen. Ostettuani sen tykkäsin sen TODELLA narskuvaksi jättävästä fiiliksestä mutta sitten yht'äkkiä en enää tykännytkään. Puhdisti hyvin mutta iho ei saa olla herkistynyt tätä käyttäessä tai aivan varmasti helakoittaa naaman punertavaksi.

Jatkoon? Ehkä jos tulee uusia iho-ongelmia.


Rich Pure Luxury Intense Moisture Shampoo hurmasi koostumuksellaan ja sillä miten pehmeäksi se hiukset jätti. Tuoksu ei ollut minun nenääni ykkönen.

Jatkoon? Ehkä.

Simple Moisturizing Facial Wash on nopeasti noussut lemppari ykkösputsarikseni. Tämä putsaa sitkeimmänkin meikin eikä kirvele silmiä mutta todellakin puhdistaa ihon melkein liiankin puhtaaksi.

Jatkoon? Uusi on jo käytössä.


En yleensä kirjoita näytteistä mutta BioEffectin EGF-seerumista oli jotain mainittava. Käytin tätä enemmän talviaikaan ja jopa silloin huomasin että tämä on seerumiksi todella raskas. Tätä tarvitaan todella minimaalisia määriä mutta silti en meinannut saada sitä kunnolla imeytymään tai sitten iho alkoi lähmääntyä tunti levittämisen jälkeen.

Jatkoon? Ehkäpä toinen EGF-tuote muttei tämä.


 Kaikille on jo tuttua että Garnier Mineralsin punavioletti antiperspirantti on ehdoton lempparini ollut jo vuosia ja merkin vaaleanpunainen ei minulla toiminut. Tottakai piti kokeilla vielä kerta kiellon jälkeen ja nappasinkin mukaani merkin kylmän violetin version. Tähän tykästyin! Tämä ei jätä valkoisia rantuja niinkuin oma suosikkini ja pitävyyskin on ollut yllättävän hyvä!

Jatkoon? Kyllä.

Tämän Toni&Guyn Detox Shampoon olikin jo aika muuttaa ulos. En edes muista milloin Toni&Guylla on ollut tälläinen kuosi enkä usko että kyseinen shampoo en enää edes valikoimissa. Kyseessä on siis syväpuhdistava shampoo josta tykkäsin ja jota ostaisin kyllä uudelleenkin jos sitä jostain löytyisin. Pumpullinen pullo oli kiva yksityiskohta!

Jatkoon? Tuskin enää löytyy :)


Herranjumala mikä läjä..


Onko teillä "tyhjennyskuukausia"?


2 kommenttia: