keskiviikko 16. syyskuuta 2015

Ihanaa granaattiomenaa

Näin suomalaisena granaattiomena on hieman kaukainen tuttavuus mutta sitäkin tervetulleempi ihonhoidon saralla.

Bernard Cassiere on tunnettu kauniista ja monipuolisista hoitolatuotteistaan joihin kuuluu useampi eri linja perustuen eri hoitaviin ainesosiin.

Näin esimerkkeinä mainitakseni löytyy eri linjoista muunmuassa rauhoittava mustikka,kirkastava granaattiomena,kosteuttava hamppu-bambu ja puhdistava piparminttu.


Täytyy sanoa että saatuani nämä käsiini.. Olen rakastunut! Tai siis enemmänkin tähän fluidiin tästä kaksikosta.

"Granaattiomenatuotteiden sisältämä AHA saa ihosi värin kirkastumaan sekä ihon pinnan epätasaisuudet vähenemään. Granaattiomena on tehokas antioksidantti suojaten ihoa ulkoisia ärsykkeitä vastaan. Tuotteet sisältävät runsaasti C- ja B-vitamiineja."

Granaattiomena-linjalla pyritään siis ehkäisemään ikääntymisen merkkejä ja tasoittamaan ihoa..


Kaksikon ensimmäinen tuote oli sellainen jonka kanssa koin ongelmia. Oranssi geeli on siis kasvojen puhdistusaine mutta se jätetään iholle vaikuttamaan muutaman minuutin ajaksi jotta AHA-hapot pääsevät vaikuttamaan iholla.

Geeli on vähän turhan juoksevaa ja pelkäsinkin koko odottelun ajan suihkussa että sitä valahtaa silmiin. Geeli muuttuu maitomaiseksi iholle hieroessa ja se siis saa geelin juoksettumaan entisestään.

Geeli ei sen suuremmin pistele niinkuin happo-tuotteet usein tekevät ja jättää ihon uskomattoman pehmeäksi eikä kuivaksi niinkuin pelkäsin!

Geeliä suositellaan käyttämään 2-3 kertaa viikossa ja näin käyttäessä se onkin toiminut loistavasti.


Mutta siis tämä fluidi.

Koostumus on ohutta ja haalean oranssia,tuoksu on IHANA! Aluksi ajattelin että onpa tässä mieto tuoksu mutta miedon vieno tuoksu jää leijumaan iholle kauaksi aikaa ja mitä enemmän olen tätä käyttänyt,sitä enemmän olen siihen rakastunut.

Aurinkoisimmilla viikoilla en ole tähän koskenut,ihoni on todella herkkä reagoimaan aurinkoon ja tämän kanssa kehotetaan muutenkin käyttämään aurinkosuojavoidetta.

AHA-hapoilla kevyesti uudistavaan voiteeseen on sekoitettu myös aloe veraa rauhoittamaan ihoa kuorinnan tuoksinnassa. Varsinaisesti kosteuttava tämä ei ole,onhan kyseessä ohut ja juokseva voide mutta kosteutustehot ovat varmasti sopivat hyvin monelle,varsinkin kesäiholle. Itse sekoitin joukkoon muutaman tipan öljyä jokusena iltana ja silloin tästäkin saa paljon täyteläisemmän.

Tuoksun lisäksi toinen syy miksi tähän rakastuin oli se että meikatessa huomasin poskillani olevien suurempien ihohuokosten olevan vähemmän näkyvissä. Meikki pakkautui vähemmän ihohuokosiin ja asettui tasaisemmin. Tämä voide jää ehdottomasti käyttöön!


Onko Cassiere teille tuttu?

2 kommenttia:

  1. Mä olen kuolaillut näiden suklaatuotteita, mutta en ole vielä kokeillut. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siis tää merkki kulkee niin syötävän kuulosilla sarjoilla ettei mitään järkee! :o

      Poista