tiistai 29. syyskuuta 2015

Ihana iholle

Mainitsinkin jo aiemmin miten Mia Höydön tuotteet vetoavat minuun ulkonäöllisesti.

Näistä tulee jotenkin luksusmainen fiilis vaikkei hinnat olekaan aivan pilvissä. Muoviset pakkaukset ovat kevyitä ja käteviä vaikka onhan lasisissa ihan erilainen tuntu ja fiilis.


"Ihana on ihastuttavan kevyt ja hoitava voide. Se soveltuu erinomaisesti meikinalustuotteeksi. Ihana antaa iholle kuulaan mattapinnan samalla hoitaen ja suojaten sitä.

Marjansiemenöljyt ovat täynnä vitamiineja, jotka ovat tärkeitä ihon hyvinvoinnille. Ne suojaavat ihoa ympäristön rasituksilta, kuten saasteilta. Ihana sisältää orgaanista tyrninsiemenöljyä, joka hoitaa, uudistaa ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Tyrninsiemenöljy sisältää runsaasti C-vitamiinia, joka suojaa ihoa ennenaikaiselta vanhenemiselta. Orgaaninen mustaherukansiemenöljy rauhoittaa ja sitoo kosteutta iholle. Se sisältää A, B, ja C -vitamiineja. Lisäksi se parantaa ihon jäntevyyttä sekä supistaa ihohuokosia.

Ihanaan on lisäksi valittu joukko ihoa helliviä luomuöljyjä. Orgaaninen auringonkukansiemenöljy ravitsee ihoa, stimuloi sen uusiutumista ja ylläpitää kosteustasapainoa. Auringonkukansiemenöljy sisältää E- vitamiinia joka on täydellinen antioksidantti. Orgaaninen oliiviöljy pehmentää ja hoitaa ihoa. Orgaaninen manteliöljy on ihonhoidossa ehdoton, sillä se silottaa, kosteuttaa ja pehmentää ihoa tehokkaasti.

Luomulaatuisista uutteista olemme valinneet aloeveran ja kaurauutteen. Kaurauute rauhoittaa ja uudistaa ihoa. Aloevera on erittäin tehokas ihon kosteuttaja. Lisäksi se korjaa ihon ph-tasapainoa. Orgaaninen sheavoi antaa Ihanalle sen pehmeyden. Sheavoi parantaa ihon pieniä vaurioita ja hoitaa sekä kosteuttaa tehokkaasti. Se myös vähentää ihon pieniä juonteita tasoittamalla ihoa."Ihana-kasvovoide on ollut minulle mukava uusi tuttavuus. Voiteessa on luonnonkosmetiikalle tuttu "vihreä"-tuoksu muttei voimakkaana,se on paksua mutta imeytyy uskomattoman nopeasti.

Nyt ilmojen viiletessä ja tuulien yltyessä olen silloin tällöin iltaisin lisännyt sekaan muutaman tipan öljyä vaikka muuten tämä onkin ollut hyvä kumppani kesäiselle kuivuuteen taipuvaiselle iholleni.


Todellisena plussana olen huomannut ihanan olevan yksi niistä voiteista jotka eivät ärsytä ihoani tai kirvele vaikka se olisi kuinka ärtynyt. Ihana yllätys siis! Usein vähemmän luonnolliset vaihtoehdot nimittäin saavat ihon ärsytystilan vain huomattavasti pahemmaksi.Ja se piirre mitä rakastan tämän merkin tuotteissa on pumppupullot! Reilu yksi pumppaus riittää hyvin kosteuttamaan koko kasvot,kaulan ja rintakehän.


Oletteko te törmänneet Ihanaan?

2 kommenttia:

  1. Ihana ja Unelma siinä on sellainen voidepari, jota rakastan! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon nyt kovasti koittanu laajentaa kosmetiikka ja ihonhoito "reviiriäni" ja ai hitto se on ollu antosaa!♡

      Poista